Skocz do zawartości

Ten post edytował ...

yavaho

Rekomendowane odpowiedzi

I korzystała z tego udając niewiniątka, dzięki za likwidację tej opcji

Jak można zajmować się takimi pierdołami ??? Skąd Wy na to bierzecie czas ? Naprawdę Cie to obchodzi ze użytkownik 123123123 może edytować ten post a Ty tego nie widzisz z racji stażu na forum ?

Jezu ludzie wasza zawiść jest nieludzka.

Forum PIO jest o pozycjonowaniu i optymalizacji a nie to tym czy ktoś jest analfabetą czy ma dużo kasy i jest przystojny.

Nawet admini PIO nie wiedzieli ze jest takie ustawienie z edycją postów ale oczywiście zazdrośni musieli uknuć teorię spiskową po tym wątku bardzo łatwo wyłapać kogo piecze :)

Ludzie pohamujcie swoją zazdrości już jeden jest taki co sukcesów Xanna nie możne przeżyć do tego stopnia ze kapuje na wszystkich dookoła też chcecie być tacy ?

Czy ja wam bronie odnosić sukcesy ? Im więcej ludzi w tej branży z sukcesami tym lepiej dla nas wszystkich

Jeden mądry facet powiedział> "Polska jest jednym krajem w Europie który nie ma swojej własnej marki " jak czytam wasze posty to juz wiem dlaczego - bo mamy mentalność zamiast konkurować to udupiać.

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann, proszę daruj sobie, nie udawaj nie wiadomo kogo, wcale tego wątku by nie było sam do niego sprowokowałeś, jak jeszcze tego wątku nie było dwa razy grzecznie się zapytałem, dlaczego edytujesz swoje posty i nie ma o tym wzmianki, udałeś "głupa", że nie wiesz o co chodzi, zauważyło to więcej osób, dalej to samo, udajesz "głupa", ze nie wiesz o co chodzi.

Miej sobie swoje sukcesy, nikt Ci ich nie boni mieć. Ale wystarczyło napisać, że masz taką opcję i z niej korzystasz, bo przez to wprowadzałeś w błąd, tak jak mnie w jednym wątku, edytując posta pod którym były odpowiedzi (kilkukrotnie).

A teraz piszesz, że to zazdrość, niech Ci będzie. Podziwiam także Twój "profesjonalizm".

Dziękuję jimmi za wyjaśnienie, uważam, że wątek powinien zostać zamknięty.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności