Skocz do zawartości

No i dzisiaj mamy update PR :-)

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

Znowu bardzo dziwne te zmiany. Strony w sieci od dłuższego czasu, trochę spadków, trochę wzrostów. Mój blog firmowy otwarty na początku września z kilkoma wpisami bez żadnego mocniejszego linkowania (w zasadzie 2 linki ze stron PR4) - dostał PR 3.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Tez to mam u siebie, do tego na kilku stronach site polecial o jakies 30-50% mam nadzieje ze to chwilowe.

Prawie zawsze tak jest przy aktualizacji PR. Powinno wrócić

Choć jak się wydaje (przynajmniej ze względu na częstotliwość) to nie tyle aktualizacja co korekta poprzedniej aktualizacji.

Licytacje komornicze nieruchomości to szybkie okazje

Tu znajdziecie szybką i dokładną wyszukiwarkę kancelarii komorniczych

Baza wiedzy zawierająca informacje o : komornikach i prawnikach, oraz biegłych, tłumaczach i rzeczoznawcach

U mnie jedno zapleczko PR 5 załapało :dresiarz: ide na allegro ;)

Nie tylko u ciebie ;)

Zdradzicie jak to robicie? U mnie cokolwiek dojdzie do 4, to się na 4 zawsze zatrzymuje i do góry drgnąć nie chce :/

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

U mnie większość w dół :/ widać że zaniedbałem linkować zapleczówki :dresiarz:

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności