Skocz do zawartości

No i dzisiaj mamy update PR :-)

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jestem w szoku. Dokaldnie miesiac temu postawilem rss scrapera na starej domenie majacej niecaly rok.

Linkowanie rozpoczete miesiac temu:

1 link ze strony tematycznej PR1.

Troche wpisow w ksiegach gosci i katalogach

250 punktow stalych z seoneta

200 punktow rotacyjnych z seoneta

Efekt: PR0 -> PR3

Postawilem ta stronke jako zaplecze dla mojej innej strony z PR3. No to teraz mam dwie strony PR3... Szkoda, ze ta docelowa nie drgnela.

Przeleciałem pierwszy 1000 swoich domenek i nie wiem jak u was ale uważam ze znowu była loteria , jednem odjęło drugiemu dało , jest pare zongów typu całkowite wyzerowanie sklepu albo ewebcites z pr4 ale już się zdążyłem przyzwyczaić do gogole ze potrafi zaskakiwać w najmniej oczekiwanych monetach.

Marketing internetowy dla firm

no no u mnie z 1>3 tylko kuzwa mac google pare dni temu zaindeksowal nowych 25 podstron a dzis spadlo do 3 podstrony....why??? ;/

ebialystok.pl - Firmy Białystok

Nowy branżowy katalog firm województwa Podlaskiego to Podlasie Online.

Sale weselne Białystok to miejsce gdzie zorganizujesz imprezę okolicznościową.

na przełomie lipca/sierppnia dostałem mnóstwo bonusów jak teraz - 4 tygodnie później 90% bonusów zostala zdjeta.

Pażywiom - uwidim :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

na przełomie lipca/sierppnia dostałem mnóstwo bonusów jak teraz - 4 tygodnie później 90% bonusów zostala zdjeta.
Mam nadzieje, że nie masz racje.

Bo u mnie też piekne :D

Ważne domeny - około 50: ogólne na +

Nieważne domeny - kilkaset: ok, beż jasnej tendencje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności