Skocz do zawartości

No i dzisiaj mamy update PR :-)

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

osobiscie nei mam pretensji do PR UPDATE bo wszystkie finansowe strony poszły ostro w góre :) wiec neidługo przetasowania wyników murowane :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
sporo katalogow niezle dostalo w plecy

potwierdzam wiele katalogów o różnym oskryptowaniu po du**e u mnie dostało.

Filtry mam na kilka fraz . Nie wiem czemu. Domeny dość dobrze podlinkowane w sieci około 8miesięcy a nie dałem 100k weblinka czy innego wujostwa zaś kilka linków elite :)

Ale poczekam widzę że nie tylko mi tak wiruje.

A i jedna ciekawostka. Domena na której nic nie robiłem ostatnimi czasy (od 3tygodni wisi w sieci jako zablokowana przez hosting -podpięta do ftp którego nie opłaciłem) dostała upgrade z PR3 na PR5

Aż się zdziwiłem normalnie :).

U mnie filtr zszedł z jednej domenki już jakieś 2 dni temu... była filtrowana w lipcu... inną niestety filtr nadal trzyma

zresztą nie wiem dlaczego ale ja sądze zupełnie inaczej... przetasowanie w wynikach odbywa się zazwyczaj 1-2 dni przed Update PR a nie po... i zauważyłem to już nie pierwszy raz...

Planujesz wesele i ślub?

Pijasz dobre Wina. Pozycjonuj EliteLink`iem - dobra rzecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności