Skocz do zawartości

No i dzisiaj mamy update PR :-)

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

raczej update PR jest od pewnego czasu już bez sensu i logigki w przyznawaniu PR , strony zapleczowe mają większy pr od strony pozycjonowanej , w niektórych przypadkach strona pozycjonowana straciła w ogóle PR , żałuje ze nie można pokazywać ciekawych przypadków , więcej by sie wyjaśniło

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
wszystko fantastycznie, tylko po co ten szum? nie sadze aby wielkie G zmieniło swoją politykę co do zielonego paska. Uważam że to nic nie znacząca szarfa przy medalu...

Nie robimy szumu tylko w wyniku uptade PR powstało nieco zamieszania w serpach:).

To może piszcie o skoku/spadku PR w powiązaniu z rotacjami w serpach bo tak to jest jałowa dyskusja - niektórym poszło w góre innym spadło - i co z tego, skoro wiadomo że PR w tej chwili ma nijakie znaczenie w powiązaniu z pozycjami...

Około 10 moich stron dostało zero. W SERPach masa filtrów.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

raczej update PR jest od pewnego czasu już bez sensu i logigki w przyznawaniu PR , strony zapleczowe mają większy pr od strony pozycjonowanej

Dokładnie tak samo to odczułem. Kompletnie niepozycjonowana strona pod zaplecze wskoczyła na PR 2, a strona przy której na prawdę się narobiłem tylko na 1..

U mnie update bez większych zmian, domeny główne na których mi zależy bez nowego PR, jedna z domen przez ostatnie 3 miesiące była dość ładnie linkowana i jestem troszkę zdziwiony że nadal ma PR1, no cóż czekamy na następne update PR :D

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

osobiscie nei mam pretensji do PR UPDATE bo wszystkie finansowe strony poszły ostro w góre :) wiec neidługo przetasowania wyników murowane :D

przeciez export PR do TBPR - toolbar page rank - dotyczy wartosci calkowitej PR z jakiegos momentu z niedalekiej przeszlosci. Zmiany w wynikach sa oparte o realny i biezacy PR, ktory nie jest widoczny dokladnie w pasku gdyz jest 1/ niecalkowity, 2/ stale aktualizowany na podstawie analizy linkow przychodzacych.

wszystko fantastycznie, tylko po co ten szum? nie sadze aby wielkie G zmieniło swoją politykę co do zielonego paska. Uważam że to nic nie znacząca szarfa przy medalu...

Jesli chodzi o indeksowanie to PR ma wciaz duze znaczenie. Zreszta, wysoki PR nie bierze sie z niczego. Stad musi cos jednak znaczyc. Inaczej ten watek nie brzmialby "poszlo z 2 na 4" tylko "o, to juz moja dwiescie piecdziesiata 10". Mowic, ze PR nic nie znaczy latwo. Gorzej udowodnic, ze PR10 nie rankuje :) (BTW. mam 7, ktora nie rankuje :)

raczej update PR jest od pewnego czasu już bez sensu i logigki w przyznawaniu PR , strony zapleczowe mają większy pr od strony pozycjonowanej , w niektórych przypadkach strona pozycjonowana straciła w ogóle PR , żałuje ze nie można pokazywać ciekawych przypadków , więcej by sie wyjaśniło

ja, zeby ulatwic google sprawe, specjalnie znakuje domeny. serwis pozycjonowany na napisane "klient" w stopce, a strony zapleczowe "zaplecze". w ten sposob u mnie zawsze strony klienta maja wyzszy PR ;)

polish suicide flew 48 successful missions

a mi 3 strony które były zbanowane po tym update na nowo się w serpach pokazały :) szkoda że tylko 3 a nie np 103 ale zawsze to coś. Pierwszy raz w sumie się z czymś takim spotykam zważywszy na to że nie pisałem do googla żadnych próśb o odbanowanie ich. Jedną z tych stron jest .... skrypt ewebcites xanna. Spotkał się ktoś z was już z czymś takim ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Stronka założona ~miesiąc temu na subdomenie mocnej domeny (PR 6) z jednym linkiem z owej dostała PR 5. Inna subdomena tejże domeny, regularnie linkowana ze strony głównej oraz z precli i kilku katalogów (zaplecze, co by się indeksowało od czasu do czasu chociaż) tylko PR 3. Ale ja tam narzekać nie będę, zaraz się to PR 5 wykorzysta odpowiednio, póki jeszcze jest. ;-)

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności