Skocz do zawartości

No i dzisiaj mamy update PR :-)

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

Xann

POŻYJEMY ZOBACZYMY - JAKĄ TY BĘDZIESZ MIAŁ WIEDZĘ JAK TE SYSTEMy PADNĄ jak kiedys cała reszta, a to tylko kwestia czasu.

Pewne jest że będą postawać nowe, ale gugiel zmienia taktykę a w tym temacie polskie PiO ma się jak mrówka do słonia.

Na guglu .com czy .co.uk zawsze porządek robili wcześniej ale ty kurczowo trzymasz się tonącego okrętu, udając jeszcze przy tym wielkiego speca. Każdemu polecam lekturę twoich postów - każdy wtedy pozna jakim wielkim specem jesteś naprawdę.

Szkoda że zamiast wyśmiewać się i kłócić nie potraficie naprawdę kulturalnie rozmawiac, dzielić sie swoją wiedzą. Ja malutką cześcią się z wami podzieliłem, starałem się pomóc innym zarówno swoim tematem jak i również w tematach inncyh forumowiczów, natomiast co uzyskałem w zamian ?? Cóż śmietanki już nie spijecie, bo taka wiedza kosztuje - ktoś chciał się z wami dzielić nią za darmo - nawet tego nie potrafiliście docenić. Ale jak mówi przysłowie: tylko głupiec zabija kurę znoszącą złote jajka. Ale jeśli zazdrość bierze górę tak to właśnie jest - typowo polskie zachowanie : "jak ci polak nie zaszkodził to juz ci pomógł" - na szczęście ja już dawno od niego odwykłem - pewnie dlatego was to tak dziwi, jednak nawet mieszkając 4 lata w UK, jestem dumny będąc właśnie polakiem i staram sie ten kraj dobrze reprezentować, natomiast WY sprowadziliście mnie szybciutko na ziemię. Tak czy owak jest to przykre, ale również jest to prawdą.

Xann, dodam jeszcze że jesteś THE BEST OF THE BEST, i inżynierowie z gugla przy tobie to banda głupków, a o reszcie nawet nie wspominam.

Ucieszyłeś się ? - niech ci co skorzystali by z mojej pomocy walą teraz prosto do ciebie. Bo mi się już naprawdę odniechciało. A zdążyłem zauważyć już tu parę osób z których pewnie ludzie by byli, którzy potrafią myśleć, ale dzięki tobie Xann nasza współpraca (zresztą jednostronna) się kończy.

Bo to nie bajka. LIFE IS BRUTAL - za sprawą takich ludzi jak właśnie TY.

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A umnie redukcja na wiekszosci -x2 a na blogu istniejacym od miesiaca, z 3 wpisami i kilkoma grafikami PR4 z miejsca. Tematyka? Hm.. relacje miedzyludzkie. Drugi blog, wczesniejszy i z wartosciowa informacja techniczna ma od paru miesiecy NA mimo, ze ma sporo wejsc i linkow.

Do tego pierwszego jest 0 BL, a odwiedziny to 1/100 tego co na technicznym.

Takze sadze, ze to jeszcze nie koniec.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności