Skocz do zawartości

SPAM przestał istniec

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ciesze się ze doszliśmy do porozumienia , czyli jest grupa co tworzy spamy i śmieciarki oraz jest druga grupa co tworzy SPS , SPZ czy Soft . :D Kto do której należny widać po dyskusji

Szkoda Panowie ze mocni jesteście w waszej anonimowości ale cóż nie każdy ma jaja otwarcie stanąć do dyskusji :)

Jeżeli będziecie nadal chcieli dyskutować proszę przedstawcie się nie lubię rozmawiać z jednym gościem na trzech kontach, Lexy to nie dotyczy ona może się nadal drażnic bo ją znam :)

Marketing internetowy dla firm

Ciesze się ze doszliśmy do porozumienia , czyli jest grupa co tworzy spamy i śmieciarki oraz jest druga grupa co tworzy SPS , SPZ czy Soft . :D Kto do której należny widać po dyskusji

Brawo, pryncypialny jesteś. A propo porozumienia to Twój pogląd. Co do grup, to jedni uważają, że jest spam i śmieci a drudzy, że niema. Niestety Xann ich poglądy mają się jednak nijak do tego co tworzą. Tu linia podziału przebiega wg. tego co komu się opłaca.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

czyli jest grupa co tworzy spamy i śmieciarki

A więc doszliśmy do wniosku, że spam w formie stron istnieje ;-)

Chyba można już zamknąć temat, Panowie administratorzy i moderatorzy.

Jeżeli będziecie nadal chcieli dyskutować proszę przedstawcie się nie lubię rozmawiać z jednym gościem na trzech kontach, Lexy to nie dotyczy ona może się nadal drażnic bo ją znam :D

Xann czyżbyś miał dostęp do informacji tajnych?

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Ciesze się ze doszliśmy do porozumienia , czyli jest grupa co tworzy spamy i śmieciarki oraz jest druga grupa co tworzy SPS , SPZ czy Soft . :) Kto do której należny widać po dyskusji

Jestem ciekaw, czy to wylansujesz. :D

Szkoda Panowie ze mocni jesteście w waszej anonimowości ale cóż nie każdy ma jaja otwarcie stanąć do dyskusji :)

Chyba tylko Ty w to wierzysz. :>

Jeżeli będziecie nadal chcieli dyskutować proszę przedstawcie się nie lubię rozmawiać z jednym gościem na trzech kontach, Lexy to nie dotyczy ona może się nadal drażnic bo ją znam :)

Łukasz Orzeł z tej strony się kłania.

No to jak z tym spamem i z tą wikipedią? Odpowiesz, czy jak zwykle nie przyjmiesz do wiadomosci rzeczowych argumentow i dalej bedziesz klepac swoje chore regulki?

Jeśli szukasz taniego kuriera to polecam ofertę tanich przesyłek kurierskich tej firmy. Bardzo konkurencyjne ceny.

A Ty, Lexy zmykaj na GL.

Ile chciałam napisać to napisałam ;-) Nie wierzę, że z tamtego tematu wyniknie coś lepszego niż tutaj.

Lexy widze że Tobie tylko zależy żeby Twoje było na wierzchu...

Jeśli masz jakiś problem to zapraszam na PW, a nie tutaj zgrywasz twardziela przy publice.

ciekawe czemu za niego nie zamykają skoro spamowanie jest karalne

Proszę o cytat z ustawy, którą się sugerujesz.

A więc doszliśmy do wniosku, że spam w formie stron istnieje ;-)

Byc może dla Ciebie tak , dla mnie nie , tłumaczyłem Ci ale powtórzę jeszcze raz po woli trochę inaczej:

W żadnym wypadku nie możemy powiedzieć ze strona internetowa jest dla nas spamem , jednak jak co niektórzy powołując się na to co napisał pneuma 4 lata temu istnieje coś takiego jak spam wyszukiwarkowy , jednakże miedzy oboma pojęciami jest bardzo szeroka granica której nie widzą co niektórzy lub nie chcą zobaczyć.

Postaram się po wkrótce opisać oba przypadki . SPAM jest w Polsce karany - myślę ze tu raczej nikogo o tym nie trzeba uświadamiać - stawianie i budowanie stron przez nie których zwanych spamiarkami (ciekawe dlaczego? ) nie jest karane , zachodzi pytanie dlaczego w końcu jak to niektórzy się upierają jest to SPAM, otóż drugi przypadek to właśnie spam wyszukiwarkowy a to nie jest to samo co SPAM w klasycznym tego słowa znaczeniu jako poczta elektorniczna.

Myślę ze dla niektórych stało się jasne dlaczego na "śmieciarki" , czy "spamiarki" błędne mówimy SPAM , prawidłowa jego nazwa jest to spam wyszukiwarkowy potocznie przez niektórych nazywana spamem.

Niestety co jest spamem wyszukiwarkowym a co nim nie jest pozostaje w kwestii wyszukiwarki a nie świętobliwych (to nie jest brzydkie określenie) internautów, stąd cały temat o porwanym nazewnictwie stron.

Temat ten specjalnie dałem na PIO i na goldena gdzie można stwierdzić ze dyskusja idze bardziej merytorycznie i raczej 99% sie ze mną zgadza ale to tylko dlatego ze nie są anonimem piszącym na 3 kontach :D

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności