Skocz do zawartości

SPAM przestał istniec

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Xann widzę ,że przypadkowo nie zauważyłeś mojego postu. Więc powtarzam

Metody wykrywania spamu w wyszukiwarkach

Autor: Tomasz Frontczak

listopad 11, 2005 14:57

Polecam najnowszą publikację autorstwa naukowców ze Stanford University dotyczącą metod wykrywania spamu w wyszukiwarkach. Dla wszystkich tych, których interesuje temat SEO od strony algorytmów wyszukiwarki.

https://www.sprawnymarketing.pl/artykuly/spam_wyszukiwarki/

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Xann widzę ,że przypadkowo nie zauważyłeś mojego postu. Więc powtarzam

Metody wykrywania spamu w wyszukiwarkach

Autor: Tomasz Frontczak

Widziałem i nie zabardzo wiem co ma piernik do wiatraka , co z niego wynika że kto jest władny oceny co jest spamem wyszkiwarkowym a co nie ???? możesz mnie oświecić proszę

Marketing internetowy dla firm

Śmieciarzu jak to jest z Twoim słowem masz je czy nie ? bo z tego co czytam to ###### z ciebie a nie facet

dziekuje za slowa uznania, jak juz pisalm wczsniej nie szukam zaczepki (tylko rzeczowej dyskusji)

Xann - ponownie prosze bys mnie nie obrazal, (co jest niezgodne z regulaminem forum, ale chyba tacy twardziele jak Ty niczym sie nie musza przejmowc)

Naprawde mnie tez czasami ponosza nerwy, ale staram sie nad tym panowac - robie kilka glebokich oddechow, czasami licze do 10 - uwierz oszczedza to sporo niepotrzebnych emocji

Xann - jestes profesjonalista - powinienes zrozumiec

co z niego wynika że kto jest władny oceny co jest spamem wyszkiwarkowym a co nie ???? możesz mnie oświecić proszę

Sam sobie odpowiedz, to Ty zabrałeś się do oceny co jest spamem a co nie. Prawda Xann?

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

@Xann:

Widziałem i nie zabardzo wiem co ma piernik do wiatraka , co z niego wynika że kto jest władny oceny co jest spamem wyszkiwarkowym a co nie ???? możesz mnie oświecić proszę

To, że jakby nie było do listy błądzących należy dopisać naukowców z stanford !!! A władny do oceny jest algorytm (tam gdzie go zaimplementowano)

Teraz dowiedziałem się że rację mają wyszukiwarki w ocenie "spamu" bo są większe/mocniejsze. Dlaczego nie słuchacie tak wyszukiwarek gdy twierdzą że pozycjonowanie jest złe ?

Kolejne pytanie z księgarni !!!

Kiedy na półce z wierszami będzie wciśnięta książka o hodowli myszy to winien jest autor tej książki ? Czy jeżeli pracownicy księgarni ogłoszą że książka taka z powodu położenia jest spamem to uznajemy że tak jest ?

Przeciwnicy Xanna: o ile Xann pisze czasami głupoty to nie widać w jego posta takiej zawiści (może to zazdrość) jak w waszych, może już czas przestać się popisywać niechęcią do Xanna.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

Teraz dowiedziałem się że rację mają wyszukiwarki w ocenie "spamu" bo są większe/mocniejsze. Dlaczego nie słuchacie tak wyszukiwarek gdy twierdzą że pozycjonowanie jest złe ?

Kiedy na półce z wierszami będzie wciśnięta książka o hodowli myszy to winien jest autor tej książki ? Czy jeżeli pracownicy księgarni ogłoszą że książka taka z powodu położenia jest spamem to uznajemy że tak jest ?

Przeciwnicy Xanna: o ile Xann pisze czasami głupoty to nie widać w jego posta takiej zawiści (może to zazdrość) jak w waszych, może już czas przestać się popisywać niechęcią do Xanna.

Prawda.

Skoro inni nie mają prawa oceniać co jest spamem a co nie tym bardziej my nie mamy :rolleyes:

Z całej tej bzdurnej dyskusji wychodzi na to, że i tak każdy będzie miał swoje zdanie.

Ten kto stawia wartościowe zaplecze będzie krzyczał spam i śmietnik, ten który uważa się za pozycjonera ponieważ stawia kilka wiki aby sprzedać komuś punkty w systemie reklamy kontekstowej !!! będzie walczył jak lew, żeby go z błotem nie zmieszać.

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

Xann szybka piłka. Skoro chcesz zmieniać świat to zacznij od siebie. Pokaż nam proszę Twoje "wartościowe strony". Jeżeli taki z Ciebie ewangelista, to powinieneś być gotów do poświęceń !!!.

Chyba, że Twoim zapleczem są wszystkie strony z e-Weblinka które emitują "reklamy"... to by wiele wyjaśniało :rolleyes:.

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

Jeżeli autor ustawiał książki to tak :rolleyes:

nihil fit sine causa

idzmy jeszcze krok dalej !!!

stawiasz strone z generatora - oglada ja milion osob - powiedzmy 5 jest zachwyconych (bo za duzo wypili, maja taki gust)

reszta niestety nie ...

czy jest to niechciana tresc ??

(czytaj spam)

Nie. Mam komputer i internet mogę sobie postawić serwer i umieścić na nim stronę z treścią jaka mi się podoba byle zgodna z prawem. Jeśli komuś się nie podoba to nie musi wchodzić. Wolność tomku w swoim domku.

To samo się tyczy google.... może się nie podobać i może nie wchodzić... Może zbanować. Ja też na niektóre strony nie wchodzę i są jakby u mnie "zbanowane"

Skoro inni nie mają prawa oceniać co jest spamem a co nie tym bardziej my nie mamy !!!

Dokładnie tak , i właśnie o to chodzi nie mamy prawa do oceny co jest spamem a co nie , dlatego poprawnie jest mówić na to SOFT , SPS czy SPZ tak samo jak jest MFZ

PS. shpyo strony poszły na PW

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności