Skocz do zawartości

Szkolenie Google dla firm

Webextreme

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie czytałeś?

Każdy ponoć kto wypełnił jakiś test, miał dostać 10 kuponów adwrods :]

Wypełnienie testu sprawia, że mamy dostęp do nowego serwisu google dla firm. Aby taki dostęp otrzymać trzeba oprócz tego znać jego adres, zrobić konto (które podobno musi być zarejestrowane na firmę, która była na szkoleniach) no i ten test wypełnić. Wtedy otrzymujemy 5 kuponów na start - jak one będą w użyciu (tj. założymy 5 kont dla 5 różnych klientów, albo oni sami sobie założą i cześć kasy zostanie wydana na reklamę) to możemy się ubiegać o kolejne 5 itd - do 50 maksymalnie, jeśli dobrze wychwyciłem.

...,,Dziękujemy za przybycie na szkolenie Google dla firm.

Na szkoleniu korzystali Państwo z zestawu słuchawkowego do tłumaczenia symultanicznego. Niestety, zestaw wypożyczony na Państwa nazwisko nie został zwrócony. Bardzo prosimy o odesłanie zestawu słuchawkowego na adres: "...

to mi ulżyło, żadnego maila nie dostałem a coś mi tak się po głowie tłukło, że google-bocik zaznaczył oddanie nie w tej krateczce co trzeba :P

dymna.jpg

Amnezja masowa.Myślę że na przyszłość warto tworzyć SEM party które będą skupiały ludzi na codzień się tym zajmujących, myślę że nikt by nie narzekał.Propozycje dotyczące takowej proszę wysyłać na PM.

UX+SEM=ROI!

mail:dszpak(malpa-at)gmail.com

masowi złodzieje słuchawek... coś chyba się nie wiedzie w naszej branży :P

Zaznaczali wszystko na kartkach, więc podajcie adres na który trzeba to odesłać zanim mnie znajdą :P

Jeśli chodzi o kupony to 50 max można dostać - partiami po 5 (wartość 200 zł), kolejne 5 dostaje się jak poprzednie 5 zostało aktywowane.

widzialni.pl

Ahahah my też zapomnielismy słuchawek. Ładna wtopa - SEO złodzieje słuchawek ;P

W ogole to tak:

1) Fajnie było spotkać wreszcie szanowne grono :prezent:

2) Na szkoleniu z AdWords, i APi i reszty ZAWSZE można dowiedzieć się czegoś ciekawego o SEO :prezent:

3) Pozanać kogoś po avatarze graniczy z cudem :prezent:

4) Nastepnym razem zostaje dłużej :P

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności