Skocz do zawartości

Ktoś mi wrzucił reklamę Viagry na stronę !!!

Rafal

Rekomendowane odpowiedzi

rafal.joint.eu.org UNKNOWN nobody [25/Apr/2005:12:49:55 +0200] "USER raf256" 331 -

rafal.joint.eu.org UNKNOWN raf256 [25/Apr/2005:12:49:56 +0200] "PASS (hidden)" 230 -

[...]

rafal.joint.eu.org UNKNOWN raf256 [25/Apr/2005:10:55:33 +0000] "STOR /studiomb/wwiz-095.01ewm.tar.bz2.part" 226 1331480

Kumpel.. niejaki Rafał Maj, raf256.com ;) A może to też Ty?

Czemu akurat ja

Przypadek, miałeś niezabezpieczone to, na co oni mieli skrypt ;>

Czemu pozycjonują stronę na moim serwerze

Gdybyś nie był pozycjonerem skapnąłbyś się?

pozdr.

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gdybyś nie był pozycjonerem skapnąłbyś się?

Dobrze wszyscy wiemy, że nie.

W statystykach nic nie ma, do folderu /menu/ raczej nie zaglądam, bo po co? Logów z FTP przecież nie analizuję. To był tylko przypadek. Dobrze, że ktoś na forum wspomniał o linkdomain. Zwykła analiza linków też by nic nie dała. Spryciarze.

Teraz ja mam nad nimi przewagę (mam nadzieję) - przecież pozycjonują mi stronę ;) . Tylko, że jak dowiedzą się, że ja wiem, to znowu przechwycą hasło i mogą już nie być tacy ostrożni. Mam nadzieję, że na Hostings nie będzie tego typu problemów.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności