Skocz do zawartości

Jaki hosting?

GrochuX

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chciałbym założyć forum komputerowe. Znam się na rzeczy, potrafię wszystko skonfigurować i utworzyć katalogi i działy. Pojawia się tylko problem z hostingiem. Robiłem, już parę for na darmowych serwerach typu fora.pl, ale tym razem chcę zrobić coś na poważnie. Niestety nie mm kasy na serwer, ani domenę, ani nawet nie mam sponsoringu. Co doradźcie z darmowych serwerów i jaki skrypt na forum. Żadne płatne serwery raczej nie wchodzą grę (narazie).

Mam nadzieję, że pomożecie.

Chcesz robic forum komputerowe a pytasz o takie rzeczy :) ??

Znam wiele hostingów płatnych i darmowych, lecz uważam, że są lepsi specjaliści w tych sprawach. A na komputerach znam się dobrze (zwłaszcza na sprzęcie i oprogramowaniu).

https://www.najd.pl - przyjemny interfejs usera i stabilny serwer, bezpłatyny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności