Skocz do zawartości

000webhost.com - co sie stało?

krzepa

Rekomendowane odpowiedzi

Wywalają konta z zapleczami. Podpada to chyba pod ich punkt regulaminu Spamming to promote your website. Mi też trochę u nich poleciało. Pytałem się ich o co chodzi i że nie zrobiłem nic złego, ale pewnie dostają setki takich maili i nie odpisują.

Wywalają konta z zapleczami. Podpada to chyba pod ich punkt regulaminu Spamming to promote your website. Mi też trochę u nich poleciało. Pytałem się ich o co chodzi i że nie zrobiłem nic złego, ale pewnie dostają setki takich maili i nie odpisują.

Oni nikomu nie odpisują a już szczególnie tym co dają im refy i nazbierali kasę do wypłaty.

A wywalają jak im się podoba bo to w końcu ich biznes :(

best for You site exp

"In Baghdad, it's no democracy

That's just because, it's a US Country"

freeglobes zapisz sie

Co za strony mieliście na skasowanych kontach?.
Jak znam życie strony firmowe :rolleyes:

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Co za strony mieliście na skasowanych kontach?.

Autokatalogi głównie i teksty piosenek. Najgorsze ścierwo, tylko żeby było.

Kilka dni po postawieniu strony pojawiało się często coś takiego, że sprawdzają konto, czy zgodne z regulaminem i strona była przez dzień-dwa niedostępna. Potem przychodził mail, że wszystko jest ok. Po podpięciu SWL do strony też się tak zdarzało i też przychodził mail, że wszystko ok, więc tym bardziej nie rozumiem za co teraz banują. Dwa konta mi poleciały, przy czym na każdym miałem ponad 20 serwisów. Dajecie sobie spokój z tym hostingiem, lepiej zapłacić i mieć pewność że będzie działać. No chyba, że nie macie gdzie podpiąć darmowej pl z OVH to po miesiącu jak was zbanują można przynajmniej z domeną uciec na normalny hosting.

• 2 tygodnie później...

Wiecie może co jest? Ja wszystkie konta i strony mam : Cancelled for Abuse ?

Jakiś bug u nich czy może zwijają interes?

Zaznaczam, że stronki były różne, niektóre konta to istne dumpy baz ze skryptem żeby było... ale niektóre to pisane od początku pod zaplecze i też poleciało...

Nawet żaden email nie przyszedł z informacją....

• 10 miesięcy temu...
Wywaliło mi konto

Brak jakichkolwiek backupów

Do tej pory miałem dobra opinię o tym hostingu, ale teraz już nie

Pozdrawiam

Rob

eee, no to trzeba było robic backupy ;-) sprawa jest relatywnie prosta, podpinasz pod taki hosting własną domenę + skrypt do backupu, który powiedzmy automatycznie robi backup i chowa w odpowiednim miejscu, i wsio, a w razie przypału podpinasz domenę pod inny serw, wgrywasz backup i dalej jazda ;-)

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności