Skocz do zawartości

google wyrzuciło mi stronkę

junki

Rekomendowane odpowiedzi

W czym może być problem dlaczego G wyrzuciło mi stronkę?

Blisko rok temu postawiłem stronkę z opisami gg pod prostackie ;) zaplecze, dosyć szybko bez wielkich działań zyskała PR2 później prawi nic na niej nie robiłem kilka dni temu sprawdziłem PR spadło na 0 pozatym G jej nie "widzi" "Podana fraza - site: www.najlepsze-opisy-gg.com - nie została odnaleziona"

Prezent na wieczór panieński

koszulka z imieniem fajny prezent na dzień chłopaka

ołówki, ołowki reklamowe, ołówki grawerowane

site ma czyli jest w indexie, a tak przy okazji ostro ją podlinkowałeś :)

hehe to była moja pierwsza stronka która miała służyć tylko nabijaniu punktów ;)

teraz robię w zasadzie tylko tematyczne WP

Prezent na wieczór panieński

koszulka z imieniem fajny prezent na dzień chłopaka

ołówki, ołowki reklamowe, ołówki grawerowane

dosyjć szybko bez wielkich działań zyskała PR2 później prawi nic na niej nie robiłem kilka dni temu sprawdziłem PR spadło na 0 ...

Na sajcie masz rotacyjne linki do ostatnich dodanych artów. Sumaryczna liczba linków wewnętrznych jest bardzo wysoka.

Gugiel robił ostatnio update, twój PR na stronie głównej został podzielony na wszystkie podstrony do których linki znalazły się na stronie głównej pomiędzy aktualizacjami PR. Wielkość częsci PR jaka została przekazana poszczególnym podstronom zależna była od czasu przez jaki link do sub-sajta był na stronie głównej.

Jeśli chodzi o wyrzucenie strony z indexu, guglas czasem tak robi za dużą gęstość popularnych słów kluczowych w urlu, szczególnie jeśli składa się on z więcej jak 2 częśći, i cały zwrot jest znaną kluczową frazą. W twoim przypadku obstawiam 100% właśnie na to. Strona wróci do 2-ch miesięcy, ale ta fraza już zawsze będzie osłabiona. Po prostu masz "przesadzony" przyjazny adres jako domenę i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności