101krecikow Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Witam, potrzebuję konto dokładnie takie jak superhost, myślałem o 2gim u nich, ale wycofują się z usa i nie mogą zaoferować mi innego IP. Ktoś może polecić coś z za te same pieniądze i z podobnymi parametrami? easyisp.pl ktoś sprawdzał? dzięki za pomoc 101k tonery tusze :: karmy dla psów - zapraszam :: Psiarskie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 hostings.pl usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infobank Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 https://www. [cut] [mam alergię na takie posty, to forum nie ma służyć reklamowaniu usług, a dyskusji o nich | szy., 050531117] dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diwi Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 EasyISP.pl zdecydowanie polecam. Testowałem i po prostu rewelacja. Polecam założenie tam konta Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
101krecikow Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Ktos jeszcze ma na easyisp? wygląda spoko... ewentualnie opinia o dmkproject.pl (pan z działu handlowego jest niezłym burakiem, ale może warto) tonery tusze :: karmy dla psów - zapraszam :: Psiarskie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lambar Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Ja polecam AMM-KOMPUTER z Poznania. https://amm.net.pl Ceny mniej więcej jak u konkurencji - średnia w kraju bardzo zbliżona. Oczywiście serwery w kraju. Ich oferty w Hameryce nie polecam, czasami się ślimaczy, chyba że ktoś jest mało wymagający. Za to serwerki w Polsce chodzą jak złoto juz od wielu lat. I to opinia moja i 4 znajomych którzy też mają u nich wykupione konta. Po prostu spokój ducha. Człek płaci i zapomina o myśleniu w kategoriach - oj, czy aby w tym tygodniu z nowu MajkSquel nie nawali... Mój ulubiony Katalog stron internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurdziol Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 AMM ma tylko 1 wade. Niezbyt dobry panel do zarzadania kontem. A EasyISP.pl jest produktem renomowanej firmy NetArt, ktora jest szerzej znana jako nazwa.pl Abydwie firmy sa naprawde warte polecenia. Pozdrawiam Jurdziol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 jurdziol napisał(a): A EasyISP.pl jest produktem renomowanej firmy NetArt No, prawie. ArtNet. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurdziol Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 szy napisał(a): jurdziol napisał(a): A EasyISP.pl jest produktem renomowanej firmy NetArt No, prawie. ArtNet. Szy. Dzieki za poprawienie bledu Chyba ArtNet i NetArt to 2 rozne firmy #-o To sie pomylilem :oops: Pozdrawiam Jurdziol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
101krecikow Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 W każdym razie załadowałem testowy easyisp i po upojnej nocy opowiem o wrażeniach tonery tusze :: karmy dla psów - zapraszam :: Psiarskie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maglev Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 tez skorzystalem z oferty easyISP.pl i narazie jestem mile zaskoczony 8) SerweryDedykowane.org Tania kolokacja w Polsce!|Kolokacja.org - Infrastruktura Data Center Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 maglev napisał(a): tez skorzystalem z oferty easyISP.pl i narazie jestem mile zaskoczony Zauważyliśmy. -> https://www.forum.optymalizacja.com/search.php?...h_author=maglev Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AirMan Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 eh, nie chcę reklamowac, ale jestem naprawdę zadowolony - więc mogę z czystym sumieniem polecić - www.serwery.pl AirMan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurdziol Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Wystarczy popatrzec, kto prowadzi ten hosting Jesli podpisuje sie pod nim jakas duza i znana firma z doswiadczeniem to mozna byc pewnym jakosci Pozdrawiam Jurdziol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.