Skocz do zawartości

ogłoszenia - może czas na grupowanie

kob22

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zwracam się z prośbą o utworzenie subfór(czy jak tam to nazwać :soczek:) działu "Ogłoszenia i zlecenia".

Ostatnio jest co raz więcej ogłoszeń i znaleźć cokolwiek tam graniczy z cudem.

Podział w stylu ogłoszenia dotyczące: stron/linków/punktów/skryptów/inne.

Taki podział zdecydowanie ułatwi poruszanie się po tym forum.

Podział jest tylko przykładowy :).

Pozdrawiam

(L)

Codziennie przeglądam dział ogłoszeń i wpadłem na pewien pomysł.

Wiele osób codziennie reklamuje swoje usługi, jest to bardzo uciążliwe. Może wprowadzić jakiś limit co do tego? Rozumiem, że byłoby to bardzo męczące takie sprawdzanie, ale osoby najbardziej aktywne w tym spamowaniu, bo inaczej chyba tego nazwać nie można, można łatwo wyłapać.

Podrawiam ;)

no ja też jak najbardziej za jestem.

podział pozwoli nie tylko lepiej szukać interesujących ofert, ale również ułatwi pokazanie się tym, którzy się ogłaszają;p

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Codziennie przeglądam dział ogłoszeń i wpadłem na pewien pomysł.

Wiele osób codziennie reklamuje swoje usługi, jest to bardzo uciążliwe. Może wprowadzić jakiś limit co do tego? Rozumiem, że byłoby to bardzo męczące takie sprawdzanie, ale osoby najbardziej aktywne w tym spamowaniu, bo inaczej chyba tego nazwać nie można, można łatwo wyłapać.

Podrawiam :D

No i dlatego lepsze będą subfora dotyczące różnych kategorii. Wtedy np moje ogłoszenie graficzne dłużej będzie na pierwszej stronie no i usystematyzuje to poszukiwania. Limit jest ustalony na 1 ogłoszenie na 1 stronę i kiedy dojdą subfora będzie to zupełnie wystarczające.

Pyszny Precel | Katalog stron

Ranking polskich firm hostingowych - dodaj hosting, zaopiniuj lub oceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności