Skocz do zawartości

indeskacja - filtruje domenę na starcie?

michat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zauważyłem podczas indeksowania moich domen ostatnio, iż googielek nie chce zatwierdzać strony głównej na moich serwisach, tylko "lepiej traktuje podstrony". żeby zaindeksować lekko linkuję, każda podstrona która jest linkowana spada w otchłań pod swoje frazy a są one naprawdę niszowe więc sama optymalizacja powinna dać top10. dodatkowo spada w otchłań również strona główna, która również jest linkowana. a podstrony, do których nie ma innego linka niż ze strony głównej są pięknie w topie.

dziwna sprawa, ale to już ze 20 strona i znowu tak samo. niby to na filtr nie wygląda, ale to wiada co to. może to znowu jakiś "zaskórniak" googla?

co prawda na początek dałem kilka dosyć mocnych linków, tak mi się zdaje.

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności