Skocz do zawartości

spodek20.pl

nrm

Rekomendowane odpowiedzi

huhu, w tym dziale to jeszcze nic nie wystawiałem, pomyślałem, że można by to zmienić B) tym bardziej, że strona jest wykonana w 100% przez PiOwiczów(ki) ;P

htp://spodek20.pl

;)

Możecie się pastwić ale od razu uprzedzam, że takie były założenia z tym mrocznym klimatem B)

o, u, ał...

a ta mroczność co ma wyrażać?;>

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Najbliższy Spodek - 2.0 v6 - próbowałem odczytać datę z tego :) Mirek, nie dawaj po Spodek myślnika bo zaciemnia przekaz.

Podlinkowane logo na stronie głównej - wiem sam tego u siebie nie pilnuje, no ale... :)

Galerie to już można by na stronę przełożyć - byłoby wygodniej.

Jak zwykle czyściutko i przyjemnie na WWW. Faktycznie różni się od pozostałych bercampów.

głębie mojego serca :P

Paweł:

1. poprawione,

2. logo jest podlinkowane, co masz na myśli konkretnie?

3. No jednak flickr wygodniejszy :) I globalniejszy :)

Mirek - na głównej stronie ni linkujemy logo do... głównej :) a jak mówisz że flickr jest OK to OK. Ja tam lubię jak na stronie już jest ładna galeria. To jak już zostawiasz to daj może co by się w nowym oknie otwierało. Kończę oglądać zdjęcia i odruchowo zamykam no i przy okazji zamykam Spodek :P

Jak uruchomisz newslettera to przypomnij się - dorzucę go do Infomail.pl - bezpłatnie jako organizację non-profit :)

A ja dorzucę trochę krytyki. Jak można walnąć na top tak dużo elementów zupełnie od siebie różnych, to tak jakby na stronie o piłce nożnej dać piłkarza, trenera, ławkę rezerwowych, stadion, kamerzystę i chłopca podającego piłkę. Grafik świetnie oszpecił obraz Katowic i pokazał to co wybudowano 20 lat temu i później, urozmaicił to jeszcze wkładając w środek miasta druty :D Po prostu cudna wizja... szkoda, że nie ma jeszcze kominów.

Rzuca się też w oczy powtarzanie tych samych elementów graficznych - na górze 1x + na dole 2x.

Do tego top zajmuje prawie cały ekran, by coś przeczytać trzeba przewinąć cały ekran, bardzo funkcjonalne :)

Popularny wpis na php devblog: mod rewrite. Ranking systemów, czyli wybierz darmowy cms.

Dzisiaj w statsach przyuważyłem coś takiego:

https://www.psdrockstar.com/collections/40-...e-blog-designs/

Dobrze, że przynajmniej rodacy silnie (czasami nawet wręcz fanatycznie) krytykują, dzięki temu człowiek w samozachwyt nie wpadnie. Równowaga, balans, dobra rzecz. (i to nie ironia, poważnie) ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności