Skocz do zawartości

Katalog Orangee.pl

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

nie dorzucaj. niech się użyszkodnicy męczą :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
nie dorzucaj. niech się użyszkodnicy męczą B)
Myślę nad tym, ponieważ wyróżnianie wpisów za link zwrotny zbytnio się nie przyjęło, myślę o płatnych wpisach, bez wymaganego PR i wtedy były by także wyróżniane... ale wtedy to katalog byłby sam z wyróżnionych wpisów :|

Więc wyróżnione wpisy chyba zostawię tak jak są (za link zwrotny) a dorzucę symboliczną opłatę za rozpatrzenie wpisu z PR <2.

Dodam też jeszcze, że nie spodziewałem się, że G. tak ładnie zaindeksuje tagi... Ogólnie bardzo dobrze się indeksuje i ma moc, wczoraj dodałem wpis, nowej domeny. Wpis został zaindeksowany po kilku godzinach, a dziś wszystkie podstrony i domena w indeksie linkowane z katalogu :)

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Dodam też jeszcze, że nie spodziewałem się, że G. tak ładnie zaindeksuje tagi... Ogólnie bardzo dobrze się indeksuje i ma moc, wczoraj dodałem wpis, nowej domeny. Wpis został zaindeksowany po kilku godzinach, a dziś wszystkie podstrony i domena w indeksie linkowane z katalogu B)

Zgadza się na początku jest super z tagami - jak pierwszy raz dałem ta modyfikację do katalogu to z 500 wpisów zrobiło się nagle 10000 situ. Po kilku miesiącach zaczęło jednak ostro lecieć w dół tak że teraz tagi stanowią u mnie w najlepszym wypadku 4-krotność situ zdobytego samymi wpisami. Mimo wszystko nadal nowe wpisy expresowo się indeksują i w zasadzie to jest główna funkcja tagów.

pomysł z płatnością dla stron PR<2 jest bardzo dobry - kilka razy żałowałem że nie dodam stron klientów do Twojego katalogu bo były zbyt świeże...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Dokładnie, taka sama idea jest w WordPressie, tagi, inne strony jak ostatnie, popularne nie muszą być w indeksie, choć dobrze jak są, ale poprawiają linkowanie wewnętrzne, tworząc kilka linków do szczegółu wpisu, przez co ten jest dobrze podlinkowany i szybko pojawia się w indeksie.

kilka razy żałowałem że nie dodam stron klientów do Twojego katalogu bo były zbyt świeże...
Są też inne katalogi B)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

U mnie znowu wraca pomysł płatności za SMS-a za wpis gdyż akceptowac dziennie 200 wpisów to trochę za duzo ... przy okazji jeden z moich katów ma kilkaset tysięcy keywords wiec nawet nei chce myslec ile SITE mogłby być naprawdę.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 3 tygodnie później...

I postanowiłem wprowadzić płatność dla stron o PageRank < 4, kosz dodania wpisu to 3zł + VAT.

W ramach testów udostępniam 10 kodów, oczywiście kody są wymagane jedynie dla stron o PR < 4:

Q4IPS5RU, 6J6SPUDW, PV3KMCJ7, 4I1Z6W19, A6Q64EX9, TDGF9E9P, 7V9E9FW2, 1TSSY889, 3PC41UC3, 3HM7WYRC

Pozdrawiam,

Mar.

Mar - dałeś mi super pomysł !! Dziękwoac :tancze:

• 2 miesiące temu...

witam, właśnie dodałem stronę o grach mmorpg, niestety jest tam pewna nieścisłość.

Dodałem swoją stronę z PR3 sugerując się tym oto tekstem przed dodaniem linku:

Dla stron z PageRank 3+ darmowy, pozostałe 3zł + VAT (3,66zł z VAT)

https://www.orangee.pl/gry,komputerowe,pt,35.html

a po napisaniu kolejnego unikalnego opisu swojej strony na samym dole:

płatny jeśli Twoja strona ma PageRank mniejszy niż 4

Myślałem, że PR3+ to dla stron PR3 i wyżej

Przepraszam moje niedopatrzenie, oczywiście katalog przyjmuje darmowe wpisy 3+ czyli strony z PR3 są już darmowe.

W ramach przeprosin za zamieszanie (błąd już naprawiony) kody:

WK8SW3WV

Y8R6Z88W

XIVRXLUB

ZYL98XRU

9NRU9CJZ

C3KRY9SF

DH5ASAWV

VID7ZXD8

5WSY4UV3

5NEV3BYI

EDIT: Twój wpis już zaakceptowany.

Mar.

Mar

Dlaczego nie aktualizuje się w starych wpisach PR :D

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

PR zostanie zaktualizowany w najbliższym czasie..

91FX3SXT, NX22LE49, 91L1U5RR, DQY4LTUY, ATDCCXVD, 456YN75V, 6EKVX36I, LNRT7PA9, A6Z9S6ZX, 4ZDHXZF3

EDIT.

Przypominam o możliwości linkowania do podstron serwisu, przykład takiego wpisu można zobaczyć tutaj.

Mar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności