Skocz do zawartości

Wymienię się artykułami

krucyfiks7

Rekomendowane odpowiedzi

Wymienię się unikalnymi artykułami. Mam 2 strony PR2, na Wordpressie. Moje osobiste precle, bez możliwości rejestrowania się przez innych użytkowników.

Tematyka: dom, zdrowie, meble, uroda i pokrewne.

Zainteresowanych proszę o pisanie bezpośrednio do mnie: gk małpa noweklimaty pl

Oraz zapraszam na precla, na którym można się rejestrować i dodawać artykuły, moderowany. Także PR2:

www.noweklimaty.pl

Heh, to strona, na której możecie obejrzeć materace, poduszki

A tutaj jest mój precel

Na preclu można coś sobie popisać.

• 5 tygodni później...

Odnośnie nowe klimaty, zamieściłem artykuł ponad 1000znaków unikalny, został opublikowany.. ale miałem tam trzy linki, jeden został usunięty, i to jeszcze ten na którym mi najbardziej zależało... w regulaminie nic nie piszesz, że wymagane są dwa linki nie trzy, jak również są arty ta co posiadają 3 linki...

...do tego chodzi fakt, że nie mogę edytować swojego artykułu, a nawet go usunąć, gdybym chciał zamieścić go gdzieś indziej..

Jest to nie w porządku, ponieważ przywłaszczasz artykuł.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Odnośnie nowe klimaty, zamieściłem artykuł ponad 1000znaków unikalny, został opublikowany.. ale miałem tam trzy linki, jeden został usunięty, i to jeszcze ten na którym mi najbardziej zależało... w regulaminie nic nie piszesz, że wymagane są dwa linki nie trzy, jak również są arty ta co posiadają 3 linki...

...do tego chodzi fakt, że nie mogę edytować swojego artykułu, a nawet go usunąć, gdybym chciał zamieścić go gdzieś indziej..

Jest to nie w porządku, ponieważ przywłaszczasz artykuł.

Mar.

Może jakieś nieporozumienie. Jaka jest Twoja nazwa użytkownika? Sprawdzę to.

Heh, to strona, na której możecie obejrzeć materace, poduszki

A tutaj jest mój precel

Na preclu można coś sobie popisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności