Skocz do zawartości

[Sonda] Ile darmowych domen zarejestrowałeś w OVH?

Krisss

Ile darmowych domen zarejestrowałeś w OVH?  

131 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile darmowych domen zarejestrowałeś w OVH?

• Nie rejestrowałem
      29
    • 1-10
      12
    • 11-30
      8
    • 31-50
      7
    • 51-80
      9
    • 81-100
      38

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie dostalem takiego maila. Troche glupio bo po zarejstrowaniu kazdej domeny przychodza dwa maile odnosnie niej i dzisiaj mi skrzynke zapchalo 200 maili...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy promocja nie mówiła wprost - 100 domen dla każdego?
czy gdy biorę na siostrę/matkę/żonę/kochankę

Dobrze wiesz o co chodzi... to były by domeny dla Ciebie...

Na początku ovh pewnie chciało każdemu chętnemu dać, ale jak zaczęli brać po 2k domen...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

weryfikacja identyfikatora - xxxxx-ovh

Witam

Wzięli Państwo udział w naszej promocji "100 Domen za darmo" i złożyli Państwo zamówienie/zamówienia

na darmowe domeny. Złożone zamówienie/zamówienia nie przeszły jednak procesu weryfikacji. W związku z

tym prosimy o dokonanie dodatkowej weryfikacji następującymi dokumentami:

- w przypadku zamówienia złożonego na firmę: skan dokumentu nadania NIPu lub REGONu

- w przypadku zamówienia złożonego na osobę prywatną: skan dowodu osobistego z dwóch stron

Proszę przesłać dokumenty za pomocą demo.ovh.pl. JEDYNIE dokumenty przesłane w ten sposób będą rozpatrywane.

Oczekujemy na Państwa odpowiedź w przeciągu następnych 48 godzin.

Zamówienia, dla których nie zostanie przeprowadzona weryfikacja nie zostaną zrealizowane.

Z góry dziękujemy za Państwa odpowiedź.

Pozdrawiam

Aleksandra Kaczmarek OVH.pl

Na tej stronie możecie Państwo zapozanać się z aktualnie trwającymi pracami: https://prace.ovh.pl/

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Dobrze wiesz o co chodzi... to były by domeny dla Ciebie...

Daj spokój - jeśli dla każdego, to dla każdego. Mogli zaznaczyć na dziesiątki sposobów: 100 domen na jedna rodzinę, na jeden blok, na jedną dzielnicę - oni chcieli mieć jak najwięcej domen zarejestrowanych (bo chodzi o wyższy poziom lansu dla firmy), a teraz marudzą. Gdy moja żona chce zbudować zaplecze reklamujące jej kilka serwisów, ma wystarczającą wiedzę i fachową pomoc - to nie może tego zrobić, bo jest żoną pozycjonera?

By nie robić OT

Pod e mailem do mnie podpisała się pani Aneta W. Posłałem odpowiedź i przez tą stronę i jako reply, ale tymczasem cisza - nie mam odpowiedzi, nie mam żadnych domen (prócz tych zarejestrowanych wcześniej).

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Ale sto zaplecz na stu domenach jest lepsze.

Wyciągnęli ode mnie dane osobowe, zamieścili je w sieci do wglądu dla każdego i wykpili się zapisem w regulaminie "Oferty promocyjne nie dają gwarancji rejestracji domeny". Pies im mordę lizał, oszustom i wyłudzaczom.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

"Kupiłem" 10 domen czyli tyle, ile potrzebuję. Średnio mi się widzi utrzymywać dalej ponad 100 (jak każdy mam też kilka swoich ;-) ) domen .pl rocznie + kilka innych.

A domeny na rok nie ma sensu kupować, już prędzej postawię subdomenę na którejś z moich domenek i tyle.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Ja niewiem poco komu 100 domen na zaplecze?

Czy chce wam się zmianiac adns'y tych 100 domen? przedłużać je? sprawdzać czy działają itd.?

Przecież juz jest lepsze jedno dobre zaplecze na jednej domenie...

, a co to jest dzis 100 domen?? na 5 dni roboty :) a później co wakacje??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności