Skocz do zawartości

rangi na forum

dabi

Rekomendowane odpowiedzi

:D Można całe forum zrobić zamknięte, bo i tak ważne informacje nie wyjdą poza dział zamknięty. Pozostali nie bardzo będą mieli co tu szukać.

Do tej pory to prawie cała moja wiedza na temat pozycjonowania stron pochodzi z tego forum. Niestety będzie chyba trzeba szukać innego miejsca do zdobywania wiedzy. ;)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Nie martw sie. Wazne informacje beda dostepne na normalnym forum. Zalozeniem tego forum jest otwarta rozmowa na temat wszystkich metod pozycjonowania, wiec wszystkie najwazniejsze rzeczy beda i tak dostepne tutaj na otwartym forum. W dziale zamknietym bedzie mozna na przyklad pisac brzydkie dowcipy. :D

Jednak nowo przybyłe osoby będą zniechęcone faktem istnienia zamkniętego działu. Zawsze będzie podejrzenie, że tam właśnie znajdują się najbardziej istotne informacje. Nowo przybyli i bez dostępu do takiego działu będą uciekać w inne miejsca czując się tu dyskryminowani. Co może doprowadzić do złej opinii na temat tego forum.

Jak wiecie mam w zwyczaju wszystkiego się czepiać i tak też robię w tym przypadku :D

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Jednak nowo przybyłe osoby będą zniechęcone faktem istnienia zamkniętego działu. Zawsze będzie podejrzenie, że tam właśnie znajdują się najbardziej istotne informacje. Nowo przybyli i bez dostępu do takiego działu będą uciekać w inne miejsca czując się tu dyskryminowani. Co może doprowadzić do złej opinii na temat tego forum.

Jak wiecie mam w zwyczaju wszystkiego się czepiać i tak też robię w tym przypadku :D

A ja mysle ze to moze byc na plus dla forum. Nowa osoba ktora przyjdzie bedzie starala sie dostac do czesci zamknietej. Zmotywuje to ja do aktywnego udzielania sie na forum i pisania na temat. Podobnie osoby ktore juz sa a nie maja wejscia do dzialu zamknietego. One rowniez beda walczyc o bilet do raju a jak napisal Michal przepustka sa wartosciowe posty.

Wg mnie poprawi to merytoryke forum i szybko przybedzie ciekawych informacji a tego przeciez wszyscy tutaj szukamy.

Nie martw sie. Wazne informacje beda dostepne na normalnym forum. Zalozeniem tego forum jest otwarta rozmowa na temat wszystkich metod pozycjonowania, wiec wszystkie najwazniejsze rzeczy beda i tak dostepne tutaj na otwartym forum. W dziale zamknietym bedzie mozna na przyklad pisac brzydkie dowcipy.  :D

Uwielbiam brzydkie dowcipy ;) =D>

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

tez uwazam to za atuta a nie wade

ludzie beda pisac o rzeczach o ktorych sie dowiedzieli a nie trzymac ich dla siebie

wiecej ludzi czyta posty niz uczestniczy w dyskusji trzeba zachecic czytajacych do przylaczenia sie do zdobywania i dzielenia sie informacjami

na tym forum obce sa osobiste animozje (chyba ze dana osoba jest spamerem)

Check email deliverability tool Maildog

Jak wiecie mam w zwyczaju wszystkiego się czepiać i tak też robię w tym przypadku :)

Nie martw się jak ty pomożesz innym to miejsce w oddziale zamkniętym ](*,) :mrgreen: się znajdzie.

Napewno nikt z samolubów cichych czytaczy tam się nie dostanie w przyszlosci :P

zobacz ile osób się zarejestrowało i ani gadu ani mru mru :)

a swoje stronki chowa za pazuchą 8)

Poczytają porady innych dopiszą do swojego kajeciku i tyle.

Ps jesli ktoś zarejestrował się żeby się tu coś nauczyć to w przyszłosci sam będzie pomagał tu innym i zastępował starych forumowiczów którym poraz setny nie bedzie się chciało odpowiadać na to samo pytanie :) (system anty wymiocinowy :P :mrgreen: )

Samolubom mówimy Nie bo to inne forum niż wszystkie inne 8) :)

Tylko Ci co pomagają innym mają szanse w przyszłosci znależc się w takiej grupie

Pozdrawiam

Ps wiedza nie musi być głownym kryterium a sama postawa na forum

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

• 3 tygodnie później...
Tylko Ci co pomagają innym mają szanse w przyszłosci znależc się w takiej grupie

zgadzam sie w 100%

sam jestem uzytkownikiem raczej srednio aktywnym, zagladam na forum od czasu do czasu, glownie ucze sie czytajac posty, niemniej jesli natkne sie na temat w ktorym czuje, ze moge pomoc albo przynajmniej nie zaszkodze, chetnie dorzucam kilka liter od siebie...

tak tez wyobrazam sobie kwestie ewentualych "awansow" czy tez "przystapien do grup wtajemniczonych" - niech liczy sie jakosc i chec dzielenia sie wiedza, nie ilosc postow etc

btw bardzo mi pasuje brak hierarhii na tym forum, jest to jedna z duzych jego zalet - po prostu jest user-friendly, bez jakichs chorych zaleznosci i wspolzawodnictwa jak gdzie indziej; stad, majac w pewnym sensie zaufanie do jego tworcow, nie mam osobiscie zadnych zastrzezen co do stworzenia zamknietego watku, niezaleznie czy sie tam znajde, czy tez nie.

tyle ode mnie. dobranoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności