Skocz do zawartości

Analfabetyzm pozycjonerów

boby

Rekomendowane odpowiedzi

Sam czasem walne byka, ale jak mam jakiekolwiek wątpliwości to sprawdzam w google lub so.pwn.pl

Za moich czasów w klasie miałem jednego dysortografa, a teraz z tego co sie orientuję różnych dys jest na pęczki :| - wniosek: teraz łatwiej załatwić sobie świstek i pograć w Tibię niż się pouczyć zasad języka polskiego.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Błędy ortograficzne można jeszcze przełknąć, napisał z błędem, jego problem, będzie miał takiego arta na jakiego zasłużył. Problemem dla moderatorów jest bardziej lenistwo osób piszących, wrzucają takiego arta do addera. Nawet nie sprawdzą, czy synonimy są dodane we właściwych nawiasach, nie sprawdzą, czy w linkach nie brakuje jakiegoś znaku, tylko sruu, napisał, zadowolony wkleił do addera i zapomniał, klepie następny grafomański artykuł, najczęściej przestawiając tylko kolejność akapitów w starym artykule przy pozostawieniu starych błędów. Co do błędów ortograficznych to jeszcze mogę je wybaczyć gimanzjaliście, ale studentom i dorosłym już nie.

02-468x90.gif

teraz łatwiej załatwić sobie świstek i pograć w Tibię niż się pouczyć zasad języka polskiego.

niekoniecznie. Przykład Xann stary koń ma problemy z pisownią.

Znam ludzi, którzy pokończyli studia, tytuł magister inżynier i gość robi takie byki, że się w głowie to nie mieści.

To coś innego, może teraz ludzie więcej piszą...

ogólnie ciekawe zjawisko. Zauważyłem je jak dowiedziałem się ile lat ma Xann. Nie mogłem przejść obok tego zjawiska obojętnie. Normalnie szook :-)

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Pomijając przypadek Tomka i osób z podobnymi problemami, to można powiedzieć, że wśród młodzieży męskiej dysgrafia jest dziś nawet wyznacznikiem bycia cool (lub trendy, milky, jazzy - jak to się dziś mówi), co jest odpowiednikiem bLoGaSkOwAnIa wśród pań w tym samym wieku :D

02-468x90.gif

ja nie rozumiem tego, aby dlaczego ktoś kto wie, że pisać nie umie to sobie nie zainstaluje jakiegos dodatku do przeglądarki poprawiającego błędy? dla mnie to bezsens normalnie, i okropne lenistwo.

nie rozumiem tego typu zachowania. może Ci co tak piszą, uważają się za super uprzywilejowanych i ich nie obchodzi co ktoś o nich pomyśli? no bo w końcu... no sam nie wiem.

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Ja myślę, że to nie problem pozycjonerów, tylko osób, którzy piszom sóper ónikalne artykóły za 2zł :D dzieciaki z gim trafiły na PiO i oferują swoje usługi pozycjonerom :shout:

Jeśli zlecasz mi napisanie artów dostajesz w pełni profesjonalny, logiczny i unikalny artykuł, nie ważne czy na precla czy na stronę firmową. Kwestia ceny IMHO.

Pozdrawiam

trzeba było się zastanowić, widząc taką ofertę;p

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Zadna dysleksja czy dysortografia tylko glupota i lenistwo.

Poczułem się dotknięty! Mam stwerdzone zaburzenia typu dyslekcyjnego, nie oznacza to, że nie chodziłem do szkoły. Ukończyłem jedno z lebszych liceów w polsce, byłem dobrym matematykiem oraz przyzwoitym szachistą(często grywałem z najlepszym- oficjalnym pozycjonerem tego forum). Ludzie mylicie pojecia. To,że ktoś sadzi błędy nie znaczy, że ma 12 lat lub jest debilem! Ci co tak myślą mają ograniczone choryząty ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności