Skocz do zawartości

Pozycjonowanie katalogu

Guszczyn

Rekomendowane odpowiedzi

to samo może mieć przecież katalog.

co prawda, większość o to niedba, ale katalog może to mieć;p

z tym, że nadal jest katalogiem i nie ma wystarczającej ilości tekstu "w sobie";p

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Można zrobić "katalog opisowy", w którym wymusisz że opis strony musi mieć np. co najmniej 300 znaków. Istnieje kilka takich katalogów, więc możesz sobie sprawdzić jak one w praktyce wyglądają.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Prywatne katalogi to trupy.

Są systematycznie eliminowane przez Google.

Nawet jako zaplecze mogą więcej szkody narobić niż dać cokolwiek dobrego...

Oczywiście nie wsztkie są od razu łapane...

Ale podskocz trochę wyżej i koniec...

Jak dla mnie szkoda czasu.

A piszę to z perspektywy posiadania w przeszłości 3 katalogów PR5, 1-go PR6.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

no ale to co?

były wysoko i za nic wyleciał?

to jak tłumaczysz to, że w topach na słowo: "katalog stron"

trzymają się te same strony?

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

powiem krótko - katalogów się nie pozycjonuje tylko linkuje dążąc do jak najlepszej indeksacji. Katalogi stron to taki rodzaj zaplecza który lepiej żeby był "niewidoczny"...wyjątek stanowią katalogi autorskie w stylu: kataloog.info - tylko komu się chce takie coś stworzyć a później latami moderować ?

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

powiem krótko - katalogów się nie pozycjonuje tylko linkuje dążąc do jak najlepszej indeksacji. Katalogi stron to taki rodzaj zaplecza który lepiej żeby był "niewidoczny"...wyjątek stanowią katalogi autorskie w stylu: kataloog.info - tylko komu się chce takie coś stworzyć a później latami moderować ?

ja chętnie takei coś moderuje od 3 lat :)

@gothen: sam jestem ciekaw kto podobny katalog ode mnie kupi :?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

MKS: zapytaj !!! to nie boli :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności