Skocz do zawartości

Nowy hosting....

mery_master

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Mam pytanie odnośnie nowego hostingu, miałem serwer na NetArt, ale z uwagi na przekraczanie zasobów systemowych musieli wypowiedzieć mi umowę (tylko u nich takie jaja się dzieją). Prosiłbym o radę, gdzie teraz warto kupić hosting (prowadzę klika serwisów, ruch w sumie ok. 3000uu dziennie). Potrzebuję ok. 10GB powierzchni dyskowej i transfer ok. 1500-2000 GB rocznie. Proszę o rady.

Pozdrawiam

Mateusz

Będzie Cię stać na VPSa i przy takich wymaganiach nie powinieneś szukać hostingu współdzielonego. Wybierz sobie usługodawcę a ja mogę skonfigurować VPSa w korzystnej cenie. Zerknij do mojej stopki.

Skrypt chroniący zasoby serwera przed atakami botów exaBotDefender: https://docs.google.com/View?id=dgkd4pj4_0hfj5j4gx

A jaką opinie ma home i ovh?

Jeżeli na nazwa.pl przekraczasz limity to na home.pl się nie utrzymasz długo. Na OVH jest limit bazy do 25 lub 50 MB z gigantycznymi opłatami przy opcji rozszerzenia do 100 czy 200 MB.

Skrypt chroniący zasoby serwera przed atakami botów exaBotDefender: https://docs.google.com/View?id=dgkd4pj4_0hfj5j4gx

Witajcie,

Mam pytanie odnośnie nowego hostingu, miałem serwer na NetArt, ale z uwagi na przekraczanie zasobów systemowych musieli wypowiedzieć mi umowę (tylko u nich takie jaja się dzieją). Prosiłbym o radę, gdzie teraz warto kupić hosting (prowadzę klika serwisów, ruch w sumie ok. 3000uu dziennie). Potrzebuję ok. 10GB powierzchni dyskowej i transfer ok. 1500-2000 GB rocznie. Proszę o rady.

Pozdrawiam

Mateusz

W PL transfer jest drogi.. i myślę, że za taki pakiet (2000 GB rocznie) musisz zapłacić min. 100 - 200 zł miesięcznie.

ViPower.PL - Shared Hosting dopasowany do Twoich Potrzeb! Sprawdź nas! W Ofercie również Serwery Dedykowane, Vps i Hosting Zaawansowany!

Hosting w Polsce na maszynach Tyan i Dell za granicą! Na hasło PiO -25%!

Zapraszamy do bezpłatnego 7 dniowego testu konta!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności