Skocz do zawartości

nowy presell na głównej domenie

waz

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze desing odrzuca, ale rozumiem, że nie każdy jest grafik artysta, ale...

co do pozycjonowania to brak przyjaznych linków od razu odrzuca, brak dynamicznego title i kilka innych szczegółów. Popraw literówki, bo też jakoś się w oczy rzucają. A tak swoją drogą to też się zastanawiałem nad precelem na joomli, ale cały czas mam problem właśnie z przyjaznymi linkami.

Próbowałeś modułu sh404SEF tworzącego przyjazne linki? Pisałem o tym u siebie https://www.pajmon.com/2008/09/25/sh404sef-dla-joomla-15/ - warto przetestować, a nuż Ci przypasuje.

Edyta: literówka.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Proste linki w standardzie są o kant pupy potłuc: nadal tworzą się wielokrotne linki do tej samej podstrony, polskie znaki są usuwane (a nie zastępowane odpowiednikiem bez ogonka) i nie można ustawić Aliasu tytułu jako linku. Wielka szkoda, bo właśnie te linki powodują że Joomla! nie jest tak atrakcyjna, jak mogła by być.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Próbowałeś modułu sh404SEF?

Próbowałem. Instalowałem na tysiąc sposobów i cały czas miałem 404.:/ ale chyba Twojego bloga nie czytałem, obiecuję nadrobić. U mnie z przyjaznymi linkami jest o tyle problem, że mam jeszcze komponent SOBI2 i do niego łatka też nie działa. Podejrzewam, że to coś z .htaccess, ale modyfikowałem go na 1000 sposobów i nic nie pomagało:/

MKS, a próbowałeś Joomli 1.5? Ma proste linki w standardzie, nawet nieźle się spisuje. Mogę Ci na priv pokazać, jak to u mnie wygląda :D

mam joomle 1.5.7, ale po włączeniu przyjaznych linków również mam 404. Mimo, że tak jak wyżej kombinowałem na wszystkie sposoby.;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności