Skocz do zawartości

Społecznośc SEO

Xann

Przyszłośc PIO  

149 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mamy szanse stworzyc grupe zawodową ?

• w kupie siła
      40
    • mam to gdzieś robie swoje
      49
    • poczekam zobacze co wyjdze
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Zakręcony: jeśli ktoś chce już tworzyć jakieś społeczności, kodeksy, etc. to najlepiej, żeby takich "informacji" nie wyciągał na publicznym forum. Z resztą nikt nie powinien wyciągać czegoś takiego.

Jeśli ktoś chce skomentować jakieś praktyki niezgodne z wytycznymi wyszukiwarek to niech przywoła przykład własnej witryny. Czemu służyło podanie adresu strony? Czy pytanie "czarne czy białe seo" miało coś wspólnego z adresem?

Co jak co, ale jeśli ktoś pisze takie posty to do ludzi którzy wysyłają spam reporty nie ma prawa mieć żadnych pretensji ;)

a pokazywanie strony, listy innym, którzy potem cos z tym robią jest tylko blablabla, czy jakoś tak

Inaczej byś napisał, jeśli ktoś by upublicznił tutaj listę z Twoimi "dziełami" (jeśli produkujesz :))

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@slawek22 przesledź wątek https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=54311, a wtedy zobaczysz jakie mam zdanie na temat tego co mi zacytowałeś :) dla mnie nie ma rożnicy czy ślesz raporty, czy dajesz listę osobie która te raporty śle... nie użyje słowa kim są takie osoby bo blablabla...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Żyjecie Panowie aferami :) bez afer byście się zanudzili na PIO ;)

Wynik ankiety jest jednoznaczny pozostaniemy zamkniętą kastą podzieloną na tych co mają to w d..... i tych co sobie wspólnie pomagają. Jak to mówią w kupie siła.

Marketing internetowy dla firm

ja chciałbym tak aby wtrącić....

pomaganie na PiO nie ma większego sensu. Bo ktoś kto coś testuje, sprawdza, ogólnie ma pojęcie o seo jest tutaj uważany za intruza bo wnosi nowe informacje, które tak naprawdę mogą się nie podobać, bo ludzie chcą żyć w ciemnocie i być przekonani, że nadal każdy swl jest super mocny, że wystarczy walnąć 10 artów, dolinkować je i się cieszyć z pozycji.

nadal ludzie uważają, że unikalne ip jest niezbędne,

nadal ludzie uważają, że linki w yahoo.com są podstawą określania mocy strony,

nadal ludzie myślą, że nie warto kupować linków

nadal ludzie myślą, że adwords to zło

nadal ludzie myślą, że google jest "głupie".

a gdy ktoś chce wytłumaczyć dlaczego jest tak a nie inaczej, spotyka się z krytyką i to bezpodstawną: "bo ja tak wiem"

i komu chce się w takiej sytuacji pomagać?

dlatego ja trzymam się za swój zad i nie mówię o moich wnioskach publicznie.

apropo Twojego e-weba - na jedną z moich domen elegancko zadziałał, ale nie wiem jeszcze na jak długo;p

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Żyjecie Panowie aferami ;) bez afer byście się zanudzili na PIO :)

i dlatego to my zakładamy kolejne tematy https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry459853 szukając aferek :)

- Reklama -

nie musisz czytać i wtrącać się do dyskusji, jeżeli Ci nie odpowiada.

nie powinieneś też burzyć innych użytkowników przeci Wieśkowi, każdy ma prawo do własnej subiektywnej oceny, a nie podajesz mu aluzje, co ma o kolesiu myślec.

jeżeli chcesz być w porządku to załóż podobny temat i opisz swoje techniki pozycjonowania.

a nie sypiesz metaforami, w dodatku nie za specjalnie wyszukanymi.

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Czy jako pozycjonerzy możemy tworzyć taką kastę jak adwokaci czy lekarze , czy to raczej nam nie wyjdzie bo jesteśmy wobec siebie konkurencją ? Czy możemy coś wspólnie robić czy tylko potrafimy kłócić sie o pierdoły ?

Zapytam was szczerze i oczekuje szczerej odpowiedzi

- macie w du**e to co tu sie dzieje i robicie swoje czy może jesteście zainteresowani rozwojem naszej społeczności ????

"POzycjonowanie w Polsce to jeszcze amatorszczyzna. Fatalna obsługa klienta (nawet tych co uważają się za najlepszych), aczkolwiek jest parę firm, którę zrobiły na mnie dobre wrażenie. Tzw. audyt seo to ściema (Większość traktuje klientów jak debili, którym można wcisnąć każdą sciemę.*), no i wyceny, śmieszne.

Wy tzw "POzycjonerzy" musicie się nauczyć co to jest odpowiedzialność cywilna, a prawo musi być tak skonstruowane, abym bez problemu mógł Was ścigać po sądach, za to że spieprzyliście swoją robotę.

POzdrawiam Pana Myślaka (za obsługę klienta) i Comweb (za normalne wyceny)

*uwagi poczynione na gruntownej analizie wszystkich firm z top 40 (fraza pozycjonowanie)

No właśnie też doby temat , urwał sie pozycjoner z choinki , cześć jestem Wiesiek mam 16 lat pozycjonuję od 4 a co wy tam w ogle wiecie o pozycjonowaniu ja wam powiem jak to się robi.

to jak to jest, jak inni piszą o raportowaniu spamu i o liście ze stronami z SD, którą przekazałeś raportującemu, to wtedy, jest życie aferami, a jak sam zakładasz temat w którym kogos posadzasz o to że jest Guglarzem i że jest kłamcą wprowadzającym w bład biednych pozycjoneróiw z PL, to jest OK?

- Reklama -

Marcus ;) o czym ty gadasz ??? jaka odpowiedzialność ? przecież całe pozycjonowanie jest nielegalne , czyli klient na starcie już wie ze robic coś niezgodnego z zasadami wyszukiwarki w przeciwnym razie jak che legalnie to mu zostaje SEM

nadal ludzie uważają, że unikalne ip jest niezbędne,

Oczywiście że tak, zwłaszcza dla zaplecza - na jednym ip daleko nie zajedziesz ...

nadal ludzie uważają, że linki w yahoo.com są podstawą określania mocy strony,

jest jednym z bardzo pomocnych czynników przy ustalaniu tego ...

nadal ludzie myślą, że nie warto kupować linków

bo nie warto, lepiej samemu stworzyć wartościowe linki i korzystać z tych darmowych ...

nadal ludzie myślą, że adwords to zło

pozycjonowanie jest o wiele tańsze ale nie musi pozostawać jedyną metodą promocji strony ...

nadal ludzie myślą, że google jest "głupie"

nie sądzę żeby ktoś tak uważał ...

nihil fit sine causa

Trotyl,

pozostawię Twoją wypowiedź bez większego echa. ja uważam trochę inaczej niż Ty no i na razie jeszcze dobrze się czuje;)

to jak to jest, jak inni piszą o raportowaniu spamu i o liście ze stronami z SD, którą przekazałeś raportującemu, to wtedy, jest życie aferami, a jak sam zakładasz temat w którym kogos posadzasz o to że jest Guglarzem i że jest kłamcą wprowadzającym w bład biednych pozycjoneróiw z PL, to jest OK?

A teraz przekazuje kolejną listę Tobie https://www.google.com/search?hl=pl&new...&lr=lang_pl idz zakabluj chciałbym się pozybc tych katalogów bo wypuszczam super superowy katalog który będzie hiciorem SEO ale te qulweby mi przeszkadzają

Mam nadzieje ze teraz już też będziesz zadowolony ze i Ty dostałeś linka i pomożesz Xannowi pozbyć się konkurencji .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności