Skocz do zawartości

Społecznośc SEO

Xann

Przyszłośc PIO  

149 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mamy szanse stworzyc grupe zawodową ?

• w kupie siła
      40
    • mam to gdzieś robie swoje
      49
    • poczekam zobacze co wyjdze
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Tak w ogóle to obecna "społeczność SEO" jeszcze nie dojrzała, potrzeba jeszcze wielu afer, wzrostu konkurencji, weryfikacji przez rynek.

Wtedy będzie można stworzyć jakieś skuteczne lobby które nie tylko ustali pewne zasady dla samych pozycjonerów ale stworzy pewne relacje pomiędzy wyszukiwarkami a ludźmi SEO.

Powstawanie zamkniętych grup a zwłaszcza publiczne pisanie o nich stwarza poczucie zagrożenia dla innych grup interesów a to z kolei powoduje kolejne afery, donosy ....

Obecnie jeżeli chodzi o samo SEO jest lajcik, przynajmniej w pl gdzie można wepchnąć każdą frazę w top10. Za kilka lat to ulegnie zmianie i każdy dzień będzie przynosił nowe ...

E: Xann ty przypadkiem zapomniałeś zamknąć skład z bronią ...

nihil fit sine causa

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann nie nie rozumiesz, jest róznica pomiedzy sprzedażą, noża osobie, której nie znasz i nie wiesz co może z nim zrobić, a podaniem listy stron na tacy konkurencyjnego systemu SD osobie, która ostatnimi czasy jasnoi pisała, że walczy o czystaośc w serpach ;)

edit: literówka

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Odśwież sobie pamięć

nie mówię ze byłem całkowicie bez winy znałem jego przeszłość ale znam tez przeszłość Jeżyka i co mam z nim nie gadać ? To ze 4 lata temu ktoś myślał inaczej to nie znaczy ze się coś tam nie zmienił masz ewidentne dwa przypadki obaj wysyłąli lata temu spam raporty zobacz jak to wyglada dziś ? Jeden jest porzadnym członkiem naszej społeczności i sam produkuje Soft w olbrzymich ilościach a drugi no cóz.

Wyginąłem wnioski na przyszłość

Marketing internetowy dla firm

<Xann> czy wogle google to coś namierzy

<szook> hahahahahah

<szook> wysylasz mi i sie pytasz hahah

<szook> ;)

<szook> to tak jak to sie mowi

<szook> ty nie mowisz i ja nie mowie ;)

<szook> kazdy wie

<Xann> ja nie wiem o czym mówisz :)

<szook> ja tez w sumie hahahah

<szook> ale ciekawe czy namierzy ;

<szook> :)

<Xann> no ciekawe :)

<szook> pewno tak :)

już to czytałem :)

edit:

widzisz Xann, ty piszesz o przeszłości jednego i drugiego, a ja piszę, że dałeś to mu w chwili kiedy znowu zaczął być white i pisał, że walczy o czyste serpy i sle raporty...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zakręcony - źle mnie zrozumiałeś, miałem na myśli to, że Xann nie ma mieć prawa pretensji o to, że ktoś kabluje do google jeśli sam publikuje adresy niezgodne z wytycznymi. A z resztą to tylko kwestia czasu jak ktoś się zdenerwuje i przez takie "jaja" coś jemu poleci i będzie na PiO następny melodramat. Bo może nawet to nic nie zmienia, ale ktoś znajdzie post na forum PiO, pomyśli, że znalazł bezpośrednią przyczynę i albo będzie próbował naprawić sytuację albo pierwsze się zastanowi jak się odegrać.

nie mówię ze byłem całkowicie bez winy znałem jego przeszłość ale znam tez przeszłość Jeżyka i co mam z nim nie gadać ?

Ależ Xann gadaj sobie - ale o swoich spamach, jeśli oczywiście masz :) A jak nie masz to może nie o spamach kolegów z branży :) Znaczy to taka sugestia, bo gadasz dużo o moralności i oczywiście będziesz rozmawiał o tych spamach które "są najlepsze do rozmów" ;) A jeśli to normalne, że się tak między sobą tutaj gada o stronach konkurencji a potem ktoś z tym leci do google to nie rozumiem o co wy macie pretensje do Szooka, skoro to wynik tego że parę osób tutaj zachowuje się jak stare plotkary. To źle, że Szook za was odwalił brudną robotę i teraz jest taką "Frytką" Polskiego SEO? Trzeba było samemu się do kupy zebrać, strony pozgłaszać i opisać na blogu. On przynajmniej się wykazał jakąś odwagą cywilną teraz jest "sławny", ale paru osobom też jakby lepiej bo konkurencja poleciała :)

I jak myślisz Xann, że wyglądałoby takie stowarzyszenie. W piątek jest spotkanie a w poniedziałek przychodzi Xann na forum PiO i pisze "ale fajna lista haha" :) Wiesz, średnio śmieszne bo to już trzeci raz a dowcip powtarzany w kółko staje się nudny :)

Wiesz nic bym do tego nie miał, gdybyś tutaj nie kreował się na jakiegoś zbawce polskiego SEO i nie pisał, że wszystkim chcesz zrobić dobrze. Ale publikując takie coś udowadniasz tylko że nie masz za grosz szacunku dla cudzej pracy.

Xann nie masz szans na zrobienie w SEO niczego dobrego no chyba ze w grupie 20 czy 30 osobowej.

Nigdy nie widziałem tak dziecinnej branży. Tak naprawdę w niej jest paru ludzi którzy coś robią budując nazwiskiem swoją markę Michał Makaruk, Miałczyński , Lech, Frontczak, Kadzielawski, Wieliczko, Ziółkowski i cała reszta chłopaków podpisująca się nazwiskiem pod tym co robią reszta to gówniarzeria mocna w tylko gębie. Z każdym się założę ze jak by przyszło do konfrontacji w realu to Ci najwięksi krzykacze w ogóle by sie pojawili.

Nawet po tym wątku widać kto jest mocny tylko w gębie.

Na forum branżowym powinni być wszyscy podpisani z imienia i nazwiska i sie założę ze mało kto by tu sie kłócił albo wyśmiewał, a do póki jakaś Ala będzie anonimowo mogła sie zapisać na forum i powiedzieć e Miałczyński kim ty w ogóle jesteś to będzie tak jak teraz jest

Podobają mi sie słowa Erbita - nie gadam z anonimami - brawo Erbit tak trzymaj i nie tylko Erbit wszyscy tak zróbcie a zakończy się ta dziecinna przepychanka.

Na GD podpisują się wszyscy imieniem i nazwiskiem, a niektóre rozmowy na poziomie tutejszych.

ja myślę, że już taka grupa istnieje. Wystarczy się wkręcić poznać kilka szych i nawet totalny początkujący (ale kumaty i z ładną buzią) może zarabiać na seo ładne pieniądze.

Szczególnie jak się pozna admina swla !!!

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności