Skocz do zawartości

Społecznośc SEO

Xann

Przyszłośc PIO  

149 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mamy szanse stworzyc grupe zawodową ?

• w kupie siła
      40
    • mam to gdzieś robie swoje
      49
    • poczekam zobacze co wyjdze
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Nawet po tym wątku widać kto jest mocny tylko w gębie.

Na forum branżowym powinni być wszyscy podpisani z imienia i nazwiska i sie założę ze mało kto by tu sie kłócił albo wyśmiewał, a do póki jakaś Ala będzie anonimowo mogła sie zapisać na forum i powiedzieć e Miałczyński kim ty w ogóle jesteś to będzie tak jak teraz jest

Podobają mi sie słowa Erbita - nie gadam z anonimami - brawo Erbit tak trzymaj i nie tylko Erbit wszyscy tak zróbcie a zakończy się ta dziecinna przepychanka.

Zgadzam się z tym w 100% Każdy kto się nie przedstawił z imienia i nazwiska nie powinien wogóle próbować się odzywać na tym forum,

co więcej, kazałbym potencjalnym użytkownikom w user profile fields wprowadzić skan dowodu osobistego.

Można tak mnożyć i wydziwiać w nieskończoność - niestety nie w tym leży problem. Problem leży w swołoczy która zawsze coś wywlecze zamiast zajmować się swoimi sprawami. A z ludźmi którzy są źródłem donosów, szczują innych itd. co tych chcesz zrobić? Dawać się wkręcać czy polecieć z tym co masz dla ich korzyści? Trzeba się pozbyć chwastów, ale tak się nie stanie dopóki ludzie nie zaczną rozsądnie myśleć.

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jeżeli chodzi o mnie, to można dojśc do nazwiska i imienia w przysłowiowe 5 minut, mało tego na wszystkich forach na jakich sie udzielam mam ten sam nik :]

co do swołoczy, to racja, lepiej by sie zajęła swoimi sprawami... nic dodac nic ująć :]

edit: nic nie mam do autora postu wyżej, ot sie z nim zgadzam !!!

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności