Skocz do zawartości

www.Directory.GigaDownload.net.pl - wartościowy katalog stron

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Po osiągnięciu w końcu dobrego stanu wystawiam Wam ponownie mój katalog w mojej jedynej domenie tylko, że z taką różnicą iż nie pod nazwą "katalog" tylko "directory" ;)

Katalog podczas ostatniego updatu dostał pagerank 3 - przyda się wpis tym, którzy zbierają linki bezpośrednie z katalogów o dobrym pagerank :)

directory.png

Jeżeli macie jakieś uwagi to proszę pisać tu na forum, a nie na PW.

Link: https://www.directory.gigadownload.net.pl

Akceptacja wpisów tak jak mam czas - czasami w ciągu godziny, czasami raz dziennie, czasami raz na trzy dni :)

• 2 tygodnie później...

to chyb apodchodzi pod marketingo-spamowanie wirusowe !!!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 3 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...

Dzisiaj dzięki uprzejmości Generala katalog stoi na SEOKatalogu, już nie na phpLD ;)

(powód? mniejsze obciążenie serwera + łatwiejsza obsługa + lepszy support + pełna polonizacja)

Za bardzo nie ma sensu moderowania od początku, więc prosiłbym o zgłaszanie spamu jakby ktoś zauważył.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności