Skocz do zawartości

www.Directory.GigaDownload.net.pl - wartościowy katalog stron

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...

Oj.. nie polecam dodawać stron do tego katalogu.. Moja strona, którą dodałem kilka m-c temu została dziś usunięta, powód - strona bez wartości.. A jak zapytałem dlaczego została usunięta, to dostałem odpowiedź, że wystarczy, że Kukis wie iż jest to zaplecze. Śmieszne, bo nie wiem co w tej stronie jest bez wartości (treści unikalne, PR3, kilka k bl). Nie polecam!

Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie.

Echh... kiedyś akceptowałem wpisy nie patrząc nawet co zostało dodane (mówię serio). Oprócz wyższej wspomnianej strony (która miała kilka podstron, aktualizowana tylko dwa razy [w czerwcu i lipcu]) wyleciało dzisiaj więcej stron - głównie związanych z finansami (opartych na PP i zapleczówki).

Tak czy inaczej wartościowa strona przydatna dla użytkowników na pewno zostanie zaakceptowana. :rolleyes:

Bo kiedyś nie potrafiłem racjonalnie ocenić wartości strony? Uczę się powoli i na własnych błędach. :)

Przyjmujesz takie wpisy ?

Wpis był przyjmowany za czasów phpLD - wtedy nie zwracałem uwagi na nic. Wpis usunąłem za opis, dzięki.

• 1 miesiąc temu...

W katalogu "Directory.GigaDownload.net.pl" jest już aktywnych 5000 wpisów. :unsure:

Trochę statystyk:

Liczba tagów: 19003

Zbanowanych url: 563

Ilość kont userów: 307

Odwiedzin dziennie: ~100

Pagerank: 3.gif

Google site: 27000

Yahoo linkdomain: 92019

Darmowy/Płatny: W pełni darmowy (póki co)

W katalogu "Directory.GigaDownload.net.pl" jest już aktywnych 5000 wpisów. :unsure:

[...]

Odwiedzin dziennie: ~100

[...]

Yahoo linkdomain: 92019

Przy tylu wpisach i linkach powinieneś mieć ich o jedno 0 więcej ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności