Skocz do zawartości

Program partnerski

proweb

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie odnośnie programu partnerskiego ZANGO.

https://www.zangocash.com/programs/

1. Czy ktoś próbował zarabiać na tym programie w Polsce ?

2. Czy w ogóle istnieje możliwość korzystania z tego programu w Polsce ( w spisie Państw odnośnie stawki honorarium nie figuruje Polska )

3. Jaka jest forma płatności za zarobione pieniądze ?

4. Ewentualnie, czy moglibyście polecić inny skuteczny program partnerski, który zastąpiłby zarobki z wstrzymanego programu Skierowania firefox ? Zango wydało mi się podobnie płatną alternatywa.

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam

• 4 miesiące temu...
Mam pytanie odnośnie programu partnerskiego ZANGO.

https://www.zangocash.com/programs/

1. Czy ktoś próbował zarabiać na tym programie w Polsce ?

2. Czy w ogóle istnieje możliwość korzystania z tego programu w Polsce ( w spisie Państw odnośnie stawki honorarium nie figuruje Polska )

3. Jaka jest forma płatności za zarobione pieniądze ?

4. Ewentualnie, czy moglibyście polecić inny skuteczny program partnerski, który zastąpiłby zarobki z wstrzymanego programu Skierowania firefox ? Zango wydało mi się podobnie płatną alternatywa.

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam

Chyba niestety nikt Ci nie pomoże;/ Słyszałem tylko o tym, ale myślałem, że jest to bardziej popularne w PL...

Nic dziwnego, że w PL nie jest popularne, jak w PL nie mozna na tym zarobić - ruch/lead z Polski w tym programie nie są płatne. Płątnośc trzebaby by doczytac, ale pewnie jest to MoneyBookers lub PayPal.

Q8. What are the different payment methods?

We offer 3 payment methods: Check, Paypal and Bank Transfers (money wires). Bank Transfers are free for partners earning over $1000 per month.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności