Skocz do zawartości

preclunio.pl - tematyczne artykuły

General_Depet

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do pierwszego precla jaki wypuściłem na świeżutkiej domenie z OVH :wow::

preclunio.pl - tematyczne artykuły

Standardowo - moderowany, przyjmowane są tylko unikalne wpisy, max. 3 kategorie, min. 1000 znaków. Z niestandardowych ustawień: artykuł powinien mieć wstęp i rozwinięcie (znacznik <!--more-->) - w pierwszej części max. 1 link; w drugiej 2.

Prócz grafiki parę niespodzianek jeśli chodzi o wordpressa:

1. W panelu adm. w formularzu dodawania strony znajduje się licznik znaków - opcja dostępna pod narzędziem "All in One SEO Pack".

2. O dodaniu artykułu skrypt poinformuje Was automatycznie droga mailową jednocześnie załączając gotowe kody do ewentualnego podlinkowania swojego wpisu.

3. Identyczne kody znajdują się również na podstronie z wpisem.

Cóż więcej...precel już lekko dopalany SWL, sitemapa dodana - mam nadzieję że preclunio.pl Wam się spodoba - zapraszam!

Czekam na ewentualne uwagi i propozycje.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Ze względu na to że wiele osób dodaje mało unikalne wpisy lub w całości powielone z innych stron a mi juz się nie chce tego kasować - dodałem niewidoczną z poziomu strony kategorię "TEKST NIE JEST UNIKALNY :D" - jeśli Wasz wpis nie pojawi się w ciągu kilku dni na stronie radzę zajrzeć do panelu adm. i zobaczyć czy moderator nie wrzucił tekstu do takiej kategorii - jeśli tak, można szybko wyedytować i ponownie zgłosić do weryfikacji.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności