Skocz do zawartości

Program partnerski zixo

gkeb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 miesiące temu...

Dzisiaj została udostępniona wersja beta skryptu dzięki któremu każdy partner ma możliwość zainstalowania księgarni internetowej na własnym serwerze.

Kliknij tutaj aby pobrać skrypt

Ogólne możliwości jakie daje skrypt sklepu:

- nieograniczona ilość zainstalowanych sklepów

- dowolne zarządzane wyglądem sklepów (SMARTy)

- dobrowolny wybór asortymentu (tematyczne zaplecze)

- możliwość zarządzania klientami (wysyłanie newsletterów, etc.)

- możliwość zarządzania cenami produktów

- możliwość tworzenia stron statycznych

- możliwość edycji opisów produktów

- możliwość zakładania promocji na produkty/kategorie produktów/wszystkie produkty

Wszystkie sklepy są w stopniu podstawowym zoptymalizowane pod SEO (brak jest jeszcze automatycznie generowanej mapy strony oraz nofollow na obrazki).

Oczywiście powyżej zostały jedynie opisane główne możliwości skryptu. Niemniej jednak, ze wszystkimi można się zapoznać w panelu administracyjnym danej księgarni.

Pamiętajcie, że jest to wersja beta - nie jest ona udostępniona oficjalnie na stronie KlubZixo.pl, a jedynym miejscem, gdzie została umieszczona informacja na temat tego narzędzia jest właśnie to forum. Dlatego też będę wdzięczny za umieszczanie wszelkich uwag/problemów, właśnie w tym temacie.

Herbit.pl - sklep z herbatami. Najwyższej jakości produkty na wagę. 

Remikp:

Skrypt jest w fazie testów. Nie zauważyłem błędów o których wspominasz (kilka chwil temu zainstalowałem nowy sklep - tylko po to aby sprawdzić).

Zarówno szablony (4 rodzaje) jak i konfiguracja meta działa u mnie normalnie.

bred:

Zarabiasz na sprzedaży produktów w swoim sklepie.

triq, pytałeś mnie ostatnio o to jakie ewentualnie zmiany by mnie interesowały. Przydałaby się możliwość dodawania recenzji ebooków, bo redagowanie opisów książek jest zbyt czasochłonne, a recenzje pozwoliłyby w minimalnym chociaż stopniu zyskać na unikalności.

Lexy, napisz mi via mail co dokładnie masz na myśli i jakby to miało wyglądać oraz funkcjonować.

Domyślam się, że nie chodzi tutaj o prosty mechanizm opierający się na komentarzach oraz ocenach...

Oczywiście. Jest do tego dedykowana osoba.

Niestety w chwili obecnej wprowadzamy spore zmiany w ramach KlubZixo.pl i na odpowiedź trzeba "chwilę" niestety poczekać.

Odpowiadając jednak na Twoje zapytanie odnośnie domeny.

Ciekawszym rozwiązaniem dla Ciebie będzie zainstalowanie skryptu sklepu na swoim serwerze. Po instalacji doda się on automatycznie do Twojego panelu - nie trzeba się w tym przypadku z nami kontaktować.

Domyślam się, że nie chodzi tutaj o prosty mechanizm opierający się na komentarzach oraz ocenach

Szczerze mówiąc chodzi właśnie o to ;-)

Top10Google

Tak jak prawi Ivellios współpracując z nami w ramach KlubZixo.pl podpisujemy umowę o dzieło.

Przy każdorazowej wypłacie podpisywany jest rachunek, na podstawie którego dokonujemy wypłaty i jednocześnie przesyłamy zaliczkę podatku dochodowego do podanego w rachunku Urzędu Skarbowego.

Zgodnie z przepisami, po zakończeniu roku kalendarzowego wysyłamy na adres, który podałeś w umowie PIT11 :)

Lexy

Tworzy się :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności