Skocz do zawartości

[sponsor] Poszukuje

bartek333

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszytskich.Pisze do was w bardzo ważnej sparwie.Chodzi oto że poszukuje sponsora na moją strone www.Adres mojej strony to www.gothicextra.er.pl. Bardzo mi zależy żeby zasponsorowała mnie jakaś firma albo jakiś porządny człowiek który tą działalnośc by prowadził bardzo długo.Moja strona jest o najlepszej grze z serii RPG nazywa się GOTHIC.Znam tą gre bardzo ale to bardzo dobrze.Zdecydowałem się stworzyć taką strone dlatego że chciałbym żeby każdy człowiek uwielbiający gry wiedział czym jest Gothic.To jest takie moje male zadanie.Oczywiście mam jeszce wiele pomsyłów co do ulepszenia strony ale w tym właśnie muszą mi pomóc firmy lub osoby sponsorujące strony.To dzęki wam moja strona jak i wasza działalnośc może stać się bardzo popularna jak i znana.Nieukrywam że bardzo mi na czasie zależy no i jak na sponsoringu dlatego bardzo was prosze o jak najszybszy kontakt do mnie.To tylko dzięki wam strona ta może dojrzeć a mi bardzo na tym zależy.

Strona ma 2 miesiące.Jest to moja pierwsza strona w życiu.Mam nadzieje że wam się podoba.Strona ma od 500-600 uniq dzinnie(jezeli chcesz to sprawdzic zgłos sie do mnie koniecznie na gg to podam ci haslo).Moim zdaniem strona jest warta dobrego sponsora.Co do parametrów niechce jakiś bardzo ale to bardzo wymagającyh.Jednak nieukrywam że bardzo by mi zależało na transferze nielimitowanym.Ale oczywiście z wszytskim możemy dojść na gg i tam zapraszam.W tych sparwach to na gg.Bardzo mi zależy na domienie krótkiej,którą łatwo zapamiętac.To jest dlamnie również bardzo ważńe.Mam nadzieje że znajdzie się ktoś kto zechce zaponsororwać z krótką domeną.

W zamian za sponsoring niemoge dać bardzo wiele.Jednak na swojej stronie znaczy na stronie głównej moge umieścić w tytule strony banner firmy lub osoby sponsorującej strone jak i w dziale reklama button i w stopce strony link.Oczywiście róznego rodzaju popundery czy innego rodzju reklamy tez zamieszce.Jakbyście mieli jakies wymagania prosze to powiedziec i razem to przedyskutujemy.Wszytskich zainteresownych prosze o kontakt gg-1419106 lub emali:paris207@wp.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności