Skocz do zawartości

seo / sem naganiacze

var1at

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe, przecież to SS

Ty się tu z Allegro nie śmiej, sam się teraz ogłaszam, ale pod innym szyldem ;P Daje radę coś czasem podłapać interesującego.

Miałem na myśli Sunrise Systems, oni takie oferty przysyłają.

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bo wy tu slangiem pozycjonerskim piszecie :D

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Dla mnie takie "firmy" naciągacze to żenada. Kojarzę je z paniami, które dzwonią do mnie średnio raz na 3-4 tygodnie i oferują super wyroby z wełny i jakieś promocyjne spotkanie gdzieś na mieście albo dzwoniące z Plusa panie wciskające kolejny nr tel. - też oczywiście z tekstem "będzie pan zadowolony". Niestety operatora zmienić nie ma sensu bo wszyscy tak działają. Ale wśród firm seo/sem jest wybór i nie wszyscy muszą się ratować wydzwanianiem po ludziach bo inaczej musieliby zwinąć interes.

Solidna firma nie musi tak działać bo to ludzie proszą się, żeby zajęła się ich sprawą (czy to w seo, czy każdej innej branży), bo ktoś, kto z ich oferty korzysta i z któego zdaniem się liczą poleca ją i jest z ich pracy zadowolony.

No ale od naciągaczy się nie uwolnimy, niestety.

• 3 miesiące temu...

odkopię trochę temat za co sorry...

właśnie jestem po lekturach dwóch ofert w ciągu kilku dni (dziwnie szybko - początek roku szukają jeleni czy jak)

Dostałem na tapete Ataxo i Sunrise. Pierwsza proponowała Adwords, druga kompleksówke.

Chwała Nie będzie PiO za to co tu poczytałem. Ale i tak bym się nei zdecydował.

Tyle kilo kasy im się zachciało, klik za niemalże 1,50 kiedy Google sugeruje raptem 7-8 groszy :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jedna z w/ w firm dzwonila do mojego klienta, klient juz jest troche swiadomy pewnych spraw, bo dzialamy z 4 lata. Byla propozycja adwords, Pani z kartki przeczytala o zaletach robionego przez nich adwords (klient robi sobie sam Adwords). Klient zadał pare pytan , przy jednym Pani sie wyłożyła i poprosila o chwile cierpliwosci bo musi to skonsultowac. Po czym powróciła do rozmowy z informacją ze musiala skontaktowac to z pracownikiem Googla bo wlasnie ma go na linii. Pełen szacun :P

naciągacze byli i będą szkoda czasu na biadolenie. Pamiętajcie tylko aby klienta uświadamiać jak jednak skorzysta z firmy krzak bo to np. tylko 50zł to jego sprawa. Przejedzie się to może się odezwie do was. Niektórzy tak mają, że się sami muszą na własnej skórze przejechać. I jakoś tak często bywa że ci co najbardziej uważają na naciągaczy właśnie na nich się łapią.

Ile razy juz czytałem że firma x chciała kogoś naciągnąć na kase bo oferowała usługi po 500zł gdy firma y po 50zł. Klient nie jest durniem i nie da się naciągnąć tym wrednym zdziercom i bierze po 50zł. Za jakiś czas podnosi lament że ktoś go w ch...a zrobił.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Odnośnie telemarketingu to KLIK :P

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

zauważyłem natomiast że firmy tego typu przesyłają oferty dla branż ... hmm ... niespecjalnie popularnych ale wschodzacych - nie podam przykładów bo wyjdzie na to kto ja jestem i jakich mam klientów ;)

chyba zaczne tak samo proponować swoje usługi. kosić za nic :P

Czemu nikt mi nei przyśle wyceny na frazę "kredyt" B):D:P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności