Skocz do zawartości

[projekt] NBC.pl - Program Publikacji Informacji Prasowych.

NBC.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzieki za ciepłe słowa, jak napisałem Ci na PM wysyłanie tematycznych wiadomosci zostanie włączone w momencie zebrania dostatecznej ilosci seriwsow poniewaz jak kazdy wie na poczatku mija się to z celem.

Pakinter - wysłałem przykładzik , ale Ty możesz lepiej to zrobić ;) Przetestuj nas ")

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Pomysł według mnie ok, ale nie rozumiem. Każdy kto się zarejestruje może zarówno publikować artykuły jak i je wyświetlać w dobrym serwisie ?

Skoro system będzie agregował wyłącznie dobre serwisy to zakładam że publikacja PR nie będzie tam pomyłką.

Czy zatem jest opcja dla tych którzy tylko chcą publikować (i za to płacić ?) ?

Proszę o link przykładu.

Świece ozdobne - świece na prezent lub do dekoracji
Opakowania kartonowe - opakowania

• 2 tygodnie później...

@olecki: ależ oczywiście że odpowiadamy, przystopuj troche z tą propagandą lub pokaż jakiś sensowny argument.

@modell: zastanowimy się nad tym. W każdym razie zasada działania jest taka, iż dodajesz stronę - otrzymujesz za nią punkty, za te punkty otrzymujesz lokalizacje dla swoich artykułów.

Przed świętami spodziewamy się dodać kilka udogodnień, które właśnie testujemy.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...

Poniżej przedstawiam przykładową (jedną z wielu) możliwości instalacji programu NBC.pl na stronie użytkownika: https://quba.info/artykuly.php . To jest jeden konkretny artykuł: https://quba.info/artykuly.php?ida=2 . Część dodatkowych opcji i ograniczeń dotyczących losowań zostanie wprowadzona, zgodnie z zapewnieniami administratorów, po zebraniu odpowiedniej ilości serwisów partnerskich.

Od jakiegoś czasu przeglądałem tę dyskusję i w końcu się skusiłem wypróbować ów projekt. Instalacja przeszła ekspresowo i bez problemów, a wyniki po 3 tygodniach zauważyłem satysfakcjonujące. Użytkowników na stronie znacznie przybywa coraz więcej i strona już jakoś funkcjonuje w tym ogromnym internecie ;)

• 3 tygodnie później...

Ostanie 2 posty to może do działu dowcipy :). Data jest praktycznie zbieżna z postem, brak jakiejkolwiek merytoryki. A ten przedostatni post jak przeczytałem to o mało nie spadłem z krzesła.

program

Już wolę jakąś bardziej merytoryczną propagandę(albo antypropagandę) :blush:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności