Skocz do zawartości

Zdublowane Tytuly

ErnestM

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, czy dla kazdej podstrony powinno sie dodawac inny tytul ? z tego co pokazuje google to raczej tak:

https://img243.imageshack.us/my.php?image=369hp8.jpg

ale chodzi o to ze zadne z slow nie moze byc uzyte po raz drugi czy jak ?

dla przykladumoge zrobic tytul:

mojadomenka -> mapa strony

mojadomenka -> informacje

mojadomenka -> inna podstrona

czy to rowniez bedzie uznawane przez google jako zdublowane tytuly ?

Wystarczy, że tytuł będzie się różnił jednym znakiem aby nie został uważany za taki sam.

Co do kolejności: dla usera, który doda taką podstronę do ulubionych to raczej przyjaźniej jest moja domena > tytuł podstrony, jednak w SEO utarło się, że czym słowo kluczowe bliżej początku tytułu tym ma lepszy wpływ na pozycję. Nie testowałem tego ponieważ uważam to za rzecz o małej wadze, ważne aby słowo kluczowe było w tytule a tytuł nie był zbyt długi.

Nie testowałem tego ponieważ uważam to za rzecz o małej wadze

IMHO to jest rzecz o sporej wadze

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Title jest ważne od jakiegoś roku, no i w prehistorii też kiedyś rządziło. Robiłem testy, że pozycja słowa bardzo wpływa na ranking. Niestety słabo udokumentowane, więc nie opiszę ich dokładnie. Można powtórzyć.

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Staraj się do tego podejśc jak byś optymalizować każdą podstronę osobno. Tytuł więc powinien odpowiadać zawartości strony. Dlatego powinny znaleźć się tam frazy które są na stronie i które chcesz wypozycjonować.

A dobry tyłu w połączeniu z dobrze dobranymi tagami nagłówków jest bardzo ważny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności