Skocz do zawartości

Strategia przebranżowienia strony

magda90

Rekomendowane odpowiedzi

Może kojarzycie moją stronę o zarabianiu w Internecie (tą ze stopki), tak więc po pół roku wreszcie doszłam do wniosku, że ta tematyka to w większości niewypłacalni [ nierzetelni partnerzy ] i nie warto się tym dalej zajmować. Co jednak nie poszło na marne to pozycjonowanie i wiedza jaką zdobyłam. Strona wyskakuje na top5 w zarabianie w Internecie, praca w Internecie, banki internetowe jest bodajże 11. Dzienny ruch właściwie z samej wyszukiwarki i stron partnerskich to 60 wejść/dziennie.

Postanowiłam zmienić stronę na tematykę finansową a konkretnie na system partnerski bankiera (względnie powiązany z dotychczasową tematyką). Jak zmienić stronę i to rozegrać najlepiej pod względem pozycjonerskim:

- wariant1: pozostaje ten sam szablon (statyczny html) zmieniam treść i zawartość strony oraz meta tagi. Struktura stron ta sama.

- wariant2: tak jak wyżej tylko zmieniam strukturę stron np: podstrona o kredytach hipotecznych -> kredyty-hipoteczne.html

- wariant3: ładuje nowy cms (chyba najlepszy pod SEO wordpress) i tam ładuje ten program partnerski z treścią.

- wariant4: wariant1 lub wariant2 + dokupienie nowej domeny powiązanej tematycznie z finansami tam wariant3. Ewentualnie rozdzielenie pp i na jednej stronie skupienie się na kredytach a na drugiej na kontach bankowych. Wzajemne linkowanie i pozycjonowanie.

Każda wersja ma swoje plusy i minusy stąd moje pytanie jak Wy byście zrobili ?

Darmowe gry flash online - zapraszam :) a tutaj 50 PLN zwrotu za zakład

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności