Skocz do zawartości

Problem z kolorami reklam

rcolly

Rekomendowane odpowiedzi

Przed chwilą chciałem zmienić ustawienia kolorów reklamy na stronie. Konkretnie, chciałem zamienić tylko tło z czarnego na ciemnoszary. I co się okazało? Że Google, nie wiadomo z jakiej przyczyny, zamieniło mi kolor tekstu z czerwonego na różowy :/ Gdy jednak kolor tła dam czarny, wszystko wraca do normy...

Miał tak ktoś? O co może w tym chodzić? ;)

Może zmienił żeby tekst się nie zlewał z tłem ?

Ustawiam takie parametry:

beztytuuam7.png

I mi wyłazi na przykładzie coś takiego:

npgp8.png

Dla Google kolory czerwony + ciemnoszary są zakazane? ;) Przecież to jakaś paranoja ;)

To jest normalne.. google już tak ma.

Robi wszystko abyś nie mógł za bardzo wtopić reklam w wygląd swojej strony. Czyli np jak masz białe tło i będziesz chciał ustawić url reklamy w kolorze tła (czyli białym) to google zastosuje inny kolor, zapewne czarny.

Musisz więc tak dobierać kolory żeby Tobie odpowiadały ale też nie było zbyt podobne do tła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności