Skocz do zawartości

Brak zarobku za kliknięcia w reklamy i zwrost wyświetleń reklamy na podstronie

Goleo7

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, ostatnio w statystykach zauważyłem znaczny wzrost wyświetleń reklamy na jednej z podstron. Co ciekawe ta liczba wyświetleń reklam na podstronie jest kilkakrotnie razy większa niż na głównej stronie. Statystyki Adsense nie zgadzają się ze statystykami stat24-wg statystyk stat24 było kilka tylko odsłon tej podstrony. Na tej podstronie miałem ostatnio 2 kliknięcia i za nie nie otrzymałem $. Nie były to reklamy społeczne gdyż mam to wyłączone. Czy mam to zgłosić do Google i skąd takie coś się dzieje?

Proszę o pomoc

pozdrawiam

zauważyłem znaczny wzrost wyświetleń reklamy na jednej z podstron
W jaki sposób odczytujesz ilość wyświetleń na danej podstronie serwisu? Na każdej podstronie masz inny kanał?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Jeśli sytuacja była jednorazowa nie przejmowałbym się tym zbytnio, również czasem miałem różne "dziwne rzeczy",

ale jeśli zauważysz to ponownie powinieneś to zgłosić, choć teraz też możesz to zgłosić, nic tym nie tracisz a zyskasz spokój.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności