Skocz do zawartości

Jak uzywac weblinka

salwek

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem że jestem w mniejszości ale... na początku unikałbym stałych linków.
Rozumiem, że w ten sposób chcesz się pozbyć sytuacji, by strony z Twoim linkiem nie były wyżej niż pozycjonowana strona.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Mialem ostatnio zonka to opisze :-)

Nowka domena abcd.pl zarejestrowana i max po kilku h dodaje do niej linka we wpisie na blogu PR5 anchor www. Na stronie tylko title: projekt abcd a w body: projekt abcd autor ZZ YY i AA BB i to tyle ;) Po 10h strona jest juz w indexie zajmuje 1 miejsce na abcd i jest tylko 190 wynikow na ta fraze a to jest jedyna polska strona z ta fraza.Nasyepnego dnia strony nie ma juz na zadnym DC ;) linkow napewno nie przybylo tresc nie byla ruszana tak wiec po 1 linku strona zaliczyla bana ;)

@patro - w stopce masz "mocny" precel i katalog oba zbanowane w google ;)

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

Hmm, breja, taką sprawę jak wyżej nie musisz chyba od razu traktować jako ban. Miałem podobnie. Razu jednego stroka mozolnie się indeksowała i dawałem do niej coraz więcej lników. Były 3, 4, 10, stron w indeksie aż tu nagle site: = 0. Myślę sobie ban. Wywaliłem wszystkie linki (z swli, żeby pkty zwróciło, bo tylko z swli linkowałem) no i czekam. Podlinkowałem po miesiącu jeszcze raz, tyle że nieco wartościowszymi linkami i wróciła do indexu ;) Google nieraz ciężko przewidzieć.

edy. treść postu dodała się 2x

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Jeśli chodzi o precla to domena kupiona wczoraj wieczorkiem, dzisiaj rano skopiowana baza z precla który dostał bana wiec on jest jeszcze nie zaindeksowany. Katalog też funkcjonuje od 2 dni i cały czas delikatnie na początku linkuje te dwie strony ;)

Zapraszam do dodawani swoich stron do precla i katalogu ;)

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Jesli przylozylem na roczna domene 4 frazy po 3000 tys to moze sie to wydawac duzo ???

Czy jesli moja strona dostanie bana lub filter to znaczy ze googlarka ja juz nie indexuje wiecej ???

Czy inaczej indexuje strony tylko nie pokazuje w indexie googlarki.

W czasie kiedy mialem strone na filtrze jej PR skoczyl na PR2 jak to wytlumaczyc :rotfl:

A nie lepiej na początek dać 2-3 stałe linki i poczekać miesiąc aż się strona sama spokojnie zaindeksuje?
Ja tak robie, ale poczekam raczej tylko tydzien, ze strona sie zaindeksuje - ale nie robie smietniki z TYLE podstron - raczej tylko unikalne strony (tak na okolo :rotfl:)
Jak uzywac weblinka
IMHO nie pozycjonowac e-weblinkiem!

Tylko dopalac.

Np. 5k na 250/500 niszowych fraz long-tailem, poczekac kilka miesiecy i wszystko powinno byc ok.

moja metoda jest taka:

- nowa strona jest dodawana do katalogu wp.pl oraz onet.pl w dalszej kolejności mocniejsze katalogi

- po miesiącu czasu zaczynam dodawać stronę do precli i stopniowo linkować wpisy do precli eweblinkiem

- w drugim miesiącu linki do precli w eweblinku zmieniam na linki już do strony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności