Skocz do zawartości

Linki do strony

davido

Rekomendowane odpowiedzi

Czytam forum, ale jeszcze jestem zielony i jednej rzeczy nie mogę zrozumieć. Strona, którą się opiekuję ma adres www.aptekanowa.pl . Google wyłapuje ponad pół tysiąca stron, które zawierają ten adres, ale nie klasyfikuje ich jako linki do strony. Większość tych linków to linki bezpośrednie. Może mi ktoś łopatologicznie wyjaśnić to zjawisko? Dzięki z góry.

Dawid

Google wyłapuje ponad pół tysiąca stron, które zawierają ten adres, ale nie klasyfikuje ich jako linki do strony.

owszem, klasyfikuje :)

pewnie nie rozumiesz dlaczego jak wpiszesz w google link:adres Twojej strony - pokazuja sie tylko 3 linki, a wiec:

1. google pokazuje tylko próbke wybranych ptrzez siebie linków,

2. wieksza liczba linków pokazywana jest po kazdym update linków czyli raz na jakis czas (mniejwiecej od 1 do 3 miesiecy)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności