Skocz do zawartości

Ukryte filtry

Lok

Rekomendowane odpowiedzi

Witam tak jak w temacie,czasami nie wiem co sie dzieje:)

Mamy strone x i mmay strone y,strona x ma iles k bl a strona y kilkaset.Oczywiscie biore pod uwage jakosc linkow,problem polega na tym,ze frazy sa naprawde latwe a mimo to nie moge wejsc wyzej.Czy waszym zdaniem sa filtry ktore automatycznie nie pozwalaja przeskoczyc jakiegos pulapu?Kiedy je sie lapie?na poczatku gdy strona jest linkowana?

Pozdrawiam LOK

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

Witam tak jak w temacie,czasami nie wiem co sie dzieje:)

Mamy strone x i mmay strone y,strona x ma iles k bl a strona y kilkaset.Oczywiscie biore pod uwage jakosc linkow,problem polega na tym,ze frazy sa naprawde latwe a mimo to nie moge wejsc wyzej.Czy waszym zdaniem sa filtry ktore automatycznie nie pozwalaja przeskoczyc jakiegos pulapu?Kiedy je sie lapie?na poczatku gdy strona jest linkowana?

Pozdrawiam LOK

Cześć Lok

Też tak czasami mam ale moim zdaniem działa tu nieudolny mechanizm Google Bombing polegający na tym że nie możesz się wybić na dane słowa kluczowe jak nie występują w tekście albo google "nie potrafi ich znaleźć" - zbyt uboga treść.

Może masz tak samo.

Dodam, że po takim "filtrze" trudniej się stronę linkuje prze pewien czas nawet jak już słowa kluczowe występują.

Pozdrawiam.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności