Skocz do zawartości

Pytanei odnośnie katalogu

beginss

Rekomendowane odpowiedzi

Powinno wystarczyć:

www.wedan.pl

PR:6 Google IP: 660, BL: 559 Yahoo IP: 3700, BL: 391254 wiek domeny: 26.10.2006

lub: https://www.katalogiseo.info/otwarty.pl%20mini.html

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Witam, czy zadbany, moderowany katalog stron na skrypcie otwarty.mini może dostać bana? Bo widziałem ze wiele osób stawia tego typu katalogi na subdomenach wartościowych stron.

jasne że nie - nawet zadbane qlweby do dziś się pięknie trzymają.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Czy ktoś mógł by mi wytłumaczyć o co chodzi w odpowiedzi (post 2) na zadane pytanie (post 1) - bo chyba jestem jeszcze za zielony by to zrozumieć.

Też się z początku zastanawiałem ;) Ale Mar dał przykład takiego niezbanowanego bo zadbanego katalogu na skrypcie otwarty.mini.

Wniosek - za sam skrypt nie można dostać bana - jedno z drugim nie jest związane.

Podałem Ci listę katalogów na tym skrypcie, które istnieją już lata i jak widzisz nie mają bana, czy to nie jest odpowiedź na pytanie.

A jeśli chcesz konkretną odpowiedź to napisz do Google, bo to oni rozdają bany a nie użytkownicy tego forum, Ci mogą jedynie wyciągać wnioski na podstawie tego co się dzieje, czyt. dalej monitoring internetu, dlatego podałem Ci to co podałem.

Bo bana może dostać nawet bardzo wartościowa strona, czasem jest to loteria, a czasem wybór webmastera.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Sam serwer nie ma związku. jeśli masz wątpliwości to rób tak aby śmieci nie miały związku ze stronami dobrymi, nie linkuj ich między sobą, nie umieszczaj tego samego AS, nie umieszczaj wszystkich w jednym koncie dla webmasterów itp. Samo IP to za mało ponieważ wiele serwerów daje to samo IP różnym kontom.

mimo wszystko ja nie radziłbym tego łączyć.

czasami możliości googla w dochodzeniu do stron o niskiej zawartości merytorycznej są naprawdę dobre i czasami lepiej nie ryzykować. ja po prostu zdecydowałbym się na zakup osobnego serwera w innej firmie hostingowej, jeżeli miałbym zamiar stawiać spamik, plus kilka domen do tego przedsięwzięcia.

dostać bana możesz jak najbardziej, ale jaki jest procent prawdopodobieństwa? tego tak naprawdę nikt nie wie i nikt nie będzie mógł tego określić:)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności