Skocz do zawartości

Co sie dzieje z preclami?

Odoakr

Rekomendowane odpowiedzi

tutaj widać jakie precle dostają bana, w większości to skrypt MocneLinki, jak również nie moderowane Wordpressy

Mar, co ile czasu skanowane są informacje o preclach? Ja też w miarę regularnie widzę, że banowane są kolejne strony, a nie wiem na ile aktualne są informacje z Twojego spisu.

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Lexy, update Google IP, BL oraz Yahoo IP, BL następuję maksymalnie co 5 dni, oraz zaraz po dodaniu do spisu,

lub jak wolisz dokładniej to update następuje 1 na minutę, czyli (liczba katalogów/60)/24

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Moj pierwszy wpis, wiec Dzien Dobry :)

A problem precli jest tez taki https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=59174

Unikalne artykuly przestaja byc unikalne :)

Wykończeniówka Wrocław - jeśli szukasz firmy do remontu lub wykończenia mieszkania

FM Group sklep internetowy - sklep internetowy z produktami FM Group

Hokej Wrocław - amatorska drużyna hokejowa WTH Wrocław

jak widze regionalna: https://www.sejny.pl dostala bana i wszytscy ktorzy mieli na niej swoje domeny regionalne stracili

Niektórzy mieli porządne strony na tej regionalce... Mam nadzieję, że wróci jeszcze do indeksu.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

jak widze regionalna: https://www.sejny.pl dostala bana i wszytscy ktorzy mieli na niej swoje domeny regionalne stracili

Niektórzy mieli porządne strony na tej regionalce... Mam nadzieję, że wróci jeszcze do indeksu.

I właśnie jest to kolejny przykład na to jakie są regóły gry nie ważne czy miałeś porządną stronę naturalnie linkowaną czy nie dostała bana bo tak

Marketing internetowy dla firm

Tylko szkoda, że kupiłem dzisiaj 10 domen z rozszerzeniem sejny.pl i nie pod spam. Mam nadzieję, że Google "odbanuje" jakieś domeny.

Niech najlepiej wszystkie regionalki zbanują. Przecież Oni mają ostateczne słowo, a nie my...

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

I właśnie jest to kolejny przykład na to jakie są regóły gry nie ważne czy miałeś porządną stronę naturalnie linkowaną czy nie dostała bana bo tak

<h1 style="font-size:9px">sejny agroturystyka suwałki augustów zdjęcia turystyka noclegi</h1>

Tylko szkoda, że kupiłem dzisiaj 10 domen z rozszerzeniem sejny.pl i nie pod spam. Mam nadzieję, że Google "odbanuje" jakieś domeny.

Niech najlepiej wszystkie regionalki zbanują. Przecież Oni mają ostateczne słowo, a nie my...

no dobra - jedno pytanie.......

wszyscy jesteście z jakiegoś jednego regionu , że tak rozpatrujecie to sejny.pl ? Ja nigdy o tym nie słyszałem, a tymczasem tutaj nagle kilka osób zwraca uwagę, że miało tam poddomeny......, że kupiło poddomeny .....jak dla mnie to trochę dziwne, że w tym jednym miejscu zupełnie przez przypadek skupiło się tylu bywalców tego forum.

a co Was tak przyciągnęło do tej domeny ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Prawda banują/filtrują wg swojego widzimisię, to jaki jest sens tworzenia dobrych serwisów, współpraca z google przestaje mieć sens.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Prawda banują/filtrują wg swojego widzimisię, to jaki jest sens tworzenia dobrych serwisów, współpraca z google przestaje mieć sens.

Google daje jasny przekaz : Chcesz być w top ? chcesz dzięki nam zarabiać pieniądze ?

Stawiaj cały czas badziewne stronki bo okres życia witryn to kilka miesięcy.

Do tego potrzebujesz sto najróżniejszych spamów przypadających na każdą taką produkcyjną stronkę...

Żeby osiągnąć sukces i być zadowolonym musisz wszystko powyższe powtarzać i mnożyć. Tylko wtedy masz szanse być bogaty.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

mario czy ty w ogóle czytałeś ten topik ? przecież ludzie piszą że bana dostały także zwykłe strony a ty mi tu z badziewnymi stronami wyjeżdżasz. No tak niektórzy to wiedzą lepiej niż inni mimo że problem dotyczył tych drugich ;)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności