Skocz do zawartości

Co sie dzieje z preclami?

Odoakr

Rekomendowane odpowiedzi

u nas cisza z banami, ale dziwne żeby nie banowało precli - wchodzi się na technorati, wpisuje tag i widać jak na dłoni i precle i treść dodaną z automatu naraz - w niektórych przypadkach kilka stron zapchanych w technorati jednym wpisem do precli, więc precle widać jak na dłoni nie tylko poprzez wklejenie w google ułamka tekstu.

Wiktor [goryl] Pacocha.pl

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
I za to, że coś na subdomenie było niezgodne z ich wytycznymi, stary przykład nexto.pl.

O tym niestety przekonałam się na własnej skórze :/ ale na szczęście dało się to odkręcić.

Kolejny przykład omawiany już na innym forum to projekty.pl - wykupując hosting dostawało się darmową subdomenę w tej domenie, a więc sytuacja wygląda tak jakby zbanowali np. całe webd.pl za zawartość chociaż jednej z subdomen. Nie wiem naprawdę o co w tym wszystkim chodzi, ale posunięcia Google są coraz ostrzejsze i to wcale nie idzie na +.

czyzbys i ty przeszla na druga strone mocy :);) ??

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

A druga to ta zła czy dobra? ;> Po prostu widzę co się dzieje i im więcej czytam o tych wszystkich filtrach i banach, tym bardziej obawiam się o swoje strony, chociaż póki co jest OK poza wspomnianym przypadkiem.

wiem że google mówi jedno a robi co drugie, ale ja uważam że bany lecą z automatu a przy ręcznej moderacji nawet jak precelek jest w 100% wielokrotną kopią to bana nie dostanie a wartość strony zostaje wyzerowana i linki z niej są g*wno warte, takie moje zdanie ale każdy niech sobie snuje swoje teorie spiskowe :)

No i mnie tez zabananowalo precelka. Dobry byl, mial przed kilkoma tygodniami PR 4, i site 15k. A teraz zero... Moderowalam go codziennie, staralam sie. Od dzis stawiam tylko chamskie spamy. Mniej roboty, a jak zbananuje to i nie szkoda ... A i wikipedie sie ostatnio ladnie indeksuja.

Estetyczna i trwała reklama - naklejki 3D oraz breloki - producent.

Rowery i narty Kraków - sprzedaż hurtowa i detaliczna.

Polecamy kamery sportowe i kamery ekstremalne Liquid Image.

w mysl zasady 1 zbanowana 100 smieci postawionych

gugiel chcial oczyscic wyniki a wg mnie dojdzie do tego iz w guglu beda same smieci a pozadna strona sie nie wybije i nie znajdzie, jak ktos to juz powiedzial, po co sie przykladac jak bana mozna dostac za wszystko i czasami nie ze swojej winy, ot zycie

ja dlatego swoich precli juz nie moderuje, gdyz szkoda czasu, pieniędzy i wysiłku - niech stoi jak bana zarobi to ja się mniej bede wkurzał, a ciagu ostatniego pol roku juz wystarczająco sie na wkurzałem

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Dokładnie tak. Za chwilę postawię w miejsce zabanowanych nowe katalogi i precle w liczbach mnogich i niech się z nimi dzieje co chce. Jak zostaną zbanowane, to postawię 2x tyle.

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

No i mnie tez zabananowalo precelka. Dobry byl, mial przed kilkoma tygodniami PR 4, i site 15k. A teraz zero... Moderowalam go codziennie, staralam sie. Od dzis stawiam tylko chamskie spamy. Mniej roboty, a jak zbananuje to i nie szkoda ... A i wikipedie sie ostatnio ladnie indeksuja.

Chcesz powiedzieć, że 15k site zrobione było z wartościowych artykułów ?

Ale swoją drogą oczywiste jest, że teraz nie ma co przykładać się do prowadzenia publicznych precli. Bez sensu jest też wpisywanie do nich dobrych, indywidualnych tekstów. Bez wątpienia prędzej, czy później i tak poleci ban, a jak nie ban, to taki filtr, że precel nic nie wart....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

nie ma co przykładać się do prowadzenia publicznych precli. Bez sensu jest też wpisywanie do nich dobrych, indywidualnych tekstów. Bez wątpienia prędzej, czy później i tak poleci ban, a jak nie ban, to taki filtr, że precel nic nie wart....

To samo można powiedzieć o każdej inne stronie. Nie ma więc co generalizować.

To samo można powiedzieć o każdej inne stronie. Nie ma więc co generalizować.

Czy mógłbyś rozwinąć co miałeś na myśli pisząc : 'Nie ma więc co generalizować.' ??

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności