Skocz do zawartości

Co sie dzieje z preclami?

Odoakr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Eee... przesadzacie... sprawdzałem i nie było takiego pogromu jak niektórzy tu piszą. Fakt - poleciało kilka precelków, ale są to setne części całości więc nie jest tak źle... ;)

btw. jakby ktoś chciał udostępnić precelka pod dobry, unikalny(gwarancja) content(1000 znaków, 3 linki) to niech pisze PW - interesuje mnie tylko PR>=2 oraz ewentualna moderacja max 48h(mogę dostać prawa dodawania bez moderacji(mogą być opuszczone) - mogę również na życzenie pokazać portfolio) :P

O tym pisałem parę postów wcześniej, że to musi wrócić, bo jest to domena regionalna, a wyrzucił to automat, przywrócił pewnie człowiek.

Z preclami już tak nie będzie, pewnie nikt nawet nie napisał o re-indeksację, za niesprawiedliwy ban.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

A co w Webmaster Tools pisze o preclach?

Bo mi katalog zdefiniowali jako katalog stron o obniżonej wartości niektórych linków. Tylko za cholerę nie mogę teraz tego znaleść...

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

Rozwiazanie jest proste

Mozemy wplywac na internautow tak aby nie uzywali Google tylko np. jeszcze nie dopracowane wyszukiwarki typu Hakia czy Cuil, za jakis rok i tak beda one sprzedawac reklamy ale lepszy rynek gdzie sa 3 wyszukiwarki niz tylko Google z monopolem.

Nawet inwestujac w 10 osob do recznej moderacji moze wyjsc z tego calkiem przyjemna wyszukiwarka.

Wyniki w top 10 w Cuilu tak znacznie nie roznia sie od Google...

Używaj Cuilla i Hakii

bo jeszcze sie nie dorobili moderatorow

Cuil bardziej traktuj anglojezycznymi frazami, polski rynek to zenada

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności