Skocz do zawartości

[system] SEO Monitoring dla Twojego serwisu

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No to napisz jaki i postaram się go rozwiązać ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

No to napisz jaki i postaram się go rozwiązać :)

No taki, że podane skrypty nie działają w wypadku forum na vB. Podejrzewam, że z tym monitoringiem będzie analogicznie jak przy instalacji swl-i czyli muszę dodać to jako wtyczkę a potem w templatce zamieścić zmienną. problem mam z kodem skryptu... żaden nie pasuje i nie mogę go dopasować tak by działał.

No bo tam nie ma kodu do V-biuletyna, a ja tego formum nie mam. Wklej mi na PM kod tworzący stronę gdzie ma być dodana wstawka.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Proszę o NIE DODAWANIE serwisów do monitorowania BEZ PÓŹNIEJSZEJ instalacji w nim wstawki kodu php klienta seomonitoring.

Do prawidłowego działania wymagana jest instalacja klienta seomonitoring w dodanym serwisie!

Serwisy bez wstawki są jako nieaktywne kasowanie wiec ich dodawanie mija się z celem...

@Mion instalacja klienta Twojego systemu pozwala na dostęp do źródeł wszystykich plików strony na której został zainstalowany.

Można to wykonać posiadając niewiele danych na temat witryny.

Z wiadomych przyczyn nie będę podawał publicznie przykładu jak to zrobić. Po szczegóły zapraszam na mail.

---- edycja 17:08

Do czasu załatania luki wystarczy nie chwalić się, która nasza witryna używa systemu.

Kod php klienta seomonitoring nie odbiega w niczym od innych klientów systemów SWL poza małymi wyjątkami.

Pozdrawiam

Błąd który wykrył mkr już wyeliminowałem.

Użytkowników systemu proszę o ponowne pobranie klienta i podmianę pliku php seomonitor_TwojKod.php na serwerze.

Jeśli chodzi o "Wejścia Z Wyszukiwarek" to przydała by się możliwość wyboru zakrasu dni ... chyba lepiej ocenie się np. frazy niszowe na podstawie tygodnia czy miesiąca niż jednego dnia ...

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

• 3 tygodnie później...

Widzę, że na rynku takich systemów coraz więcej jest konkurencji ;) Z jednej strony to dobrze dla klienta :) ale gorzej dla właścicieli.

U mnie za to jest opcja płatna bez linków zwrotnych.

Zapraszam do siebie.

https://TwojaPozycja.pl

Profesjonalne narzędzie dla pozycjonerów SEO TOOLS online

https://twojapozycja.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności