Skocz do zawartości

[system] SEO Monitoring dla Twojego serwisu

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

A ja zapraszam ciebie do kosza gdzie jest miejsce twojego postu! :rolleyes:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A ja zapraszam ciebie do kosza gdzie jest miejsce twojego postu! :D

Mion, mam pytanie, czy temat postu nie jest związany z systemem "seo monitoringu" - jeśli jest, to rozumiem, że też miałem możliwość podsumowania tego, iż coraz więcej takich serwisów zaczyna powstawać (teoretycznie z plusem dla ich użytkowników).

Moim zdaniem zamiast "walczyć" pomiędzy sobą lepiej było by stworzyć jeden olbrzymi serwis, który rzeczywiście przyniósłby dla każdego korzyści nie tylko dla twórców, ale również dla ich użytkowników.

Podejrzewam, że po Twojej wypowiedzi nie ma co liczyć na możliwość podjęcia wspólnych rozmów dotyczących jednego projektu.

Profesjonalne narzędzie dla pozycjonerów SEO TOOLS online

https://twojapozycja.pl

Kawał dobrej roboty, system jest intuicyjny i przydatny. Niemniej mam jedno pytanie, czy będzie możliwość dodawania do monitorowania serwisów bez www? Bo gdy strona jest pozycjonowana na adres bez www i tak jest widoczna w google, jest problem :rolleyes:

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

• 3 miesiące temu...

Lista serwisów dodanych jest nadal widoczna i ich monitorowanie działa tylko nie ma obecnie możliwości dodawania nowych serwisów.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

To nie jest usterka tylko zamierzone wyłączenie. Większość userów konta nie zrozumiała zasad działania systemu który dla prawidłowego działania wymaga dodania wstawki systemu w kodzie php monitorowanego serwisu, a nie tylko dopisania domeny w panelu konta.

• 1 miesiąc temu...

Sam nie wiem...

• 3 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...

Projekt zamarł

w sumie tyle czasu minęło, a na rynku wciąż brakuje komplementarnego narzędzia

dla pozycjonerów. Często statystyki oferują mase bzdetów w rodzaju rozdzielczość ekranu,

provider internetowy, jakieś schematy kolorów w przeglądarce czy na ekranie(?), rodzaj

systemu operacyjnego...

a brakuje bardziej istotnych danych: albo pozycji strony na daną frazę, albo back linków,

albo wizyty googla, zaindeksowanych stron albo... albo...

Wszystko w rezultacie sprowadza się do instalowania kilku skryptów, zagracania pulpitu skrótami

do programów, gdzie każdy odpowiada za coś w części, korzystania z mnogości loginów, haseł,

przeskakiwania z programu do programu by obejrzeć pozostałe wyniki których

brak w pierwszym, braku przejrzystości i wspólnych danych, w tym archiwalnych...

Jak śledzisz pare domen to masz mętlik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności