Skocz do zawartości

Porównywarki cen.

fryta22

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chcę dodać mój sklep internetowy do porównywarek. Sklep z elektroniką ogólną, użytkową. Właśnie dostałem ofertę od Ceneo i stwierdzam, że kurka wodna drogo, jak dla sklepu który nie przynosi jeszcze żadnych dochodów, to nawet powiedziałbym baaardzo drogo. W związku z tym mam pytanie do starszych rangą kolegów, które godne polecenia porównywarki nie pobierają opłat i są zupełnie darmowe? Cz w ogóle są takie? Jeżeli tak, to prosiłbym podać przykłady.

Witam.

Chcę dodać mój sklep internetowy do porównywarek. Sklep z elektroniką ogólną, użytkową. Właśnie dostałem ofertę od Ceneo i stwierdzam, że kurka wodna drogo, jak dla sklepu który nie przynosi jeszcze żadnych dochodów, to nawet powiedziałbym baaardzo drogo. W związku z tym mam pytanie do starszych rangą kolegów, które godne polecenia porównywarki nie pobierają opłat i są zupełnie darmowe? Cz w ogóle są takie? Jeżeli tak, to prosiłbym podać przykłady.

www.radar.pl

Wykończeniówka Wrocław - jeśli szukasz firmy do remontu lub wykończenia mieszkania

FM Group sklep internetowy - sklep internetowy z produktami FM Group

Hokej Wrocław - amatorska drużyna hokejowa WTH Wrocław

A ile sobie zaspiewali?

Nie wiem, czy to dużo, czy nie, nie mam porównania, dla mnie to sporo. :D

Cytuję:

"Koszty związane ze współpracą:

- abonament przez pierwsze 2 m-ce współpracy wynosi 1 zł, a w następnych miesiącach 65 zł netto (wliczając opłatę za umieszczanie logo sklepu).

- opłata za "transfer klientów" ze stron Ceneo - na stronę Państwa sklepu, (przejście indywidualnego internauty) - 0,23 zł netto; 0,25zł netto dla asortymentu: aparaty fotograficzne, laptopy, telewizory, systemy nawigacji GPS, telefony komórkowe (pobierana od początku współpracy). "

Spojrza na to troszke inaczej. Ceneo to zrodlo dobrego ztargetowanego ruchu. To sa osoby ktore sa zainteresowane wlasnie tym co sprzedajesz. Inna sprawa jest wykorzystanie komentarzy o sklepie. Ludzie chetniej beda kupowali jesli bedziesz miec takie wlasnie opinie.

A mozesz ich o to prosic kilka dni po sprzedazy produktu.

Wykończeniówka Wrocław - jeśli szukasz firmy do remontu lub wykończenia mieszkania

Spojrza na to troszke inaczej. Ceneo to zrodlo dobrego ztargetowanego ruchu. To sa osoby ktore sa zainteresowane wlasnie tym co sprzedajesz. Inna sprawa jest wykorzystanie komentarzy o sklepie. Ludzie chetniej beda kupowali jesli bedziesz miec takie wlasnie opinie.

A mozesz ich o to prosic kilka dni po sprzedazy produktu.

W pełni się z Tob a zgodzę ale jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę, której na ten cel nie mam. :D

Ok, pozostaje mi rozejrzeć się po "rynku porównywarek".

Ok, pozostaje mi rozejrzeć się po "rynku porównywarek".

Licza sie tylko 4

1) Ceneo - ceny znasz

2) Nokaut.pl - 200 zl wplaty z gory cene za klik ustala sie samemu

3) Skapiec - cena tylko za klik nie ma abonamentu

4) Radar - kompletnie darmowy

Kolejnosc wg ilosci uzytkownikow

Je jestem w skąpcu i nokaucie. W ceneo jest za drogo jak dla mnie na początek. Wejść z porównywarek jest jak na lekarstwo, dosłownie 1-5 dziennie, a na nokaucie mam ustawioną naprawde wysoką stawkę. Radar to w ogóle dno.

W nokaucie i skąpcu nie płace abonamentu, tylko dlatego tam jestem. Zupełnie mi się nie opłaca jak narazie.

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

Witam,

Coz Ceneo nie jest tanie, ale jak juz ktos wspomnial taki ruch (ztargetowany) kosztuje.

Korzystam rowniez z Nokaut i Radar.pl i musze powiedziec, ze w porownaniu z Ceneo obydwie porownywarki wypadaja strasznie blado (a Radar.pl to juz wogole) do tego stopnia ze z Nokautu rezygnuje w tym miesiacu, bo mimo iz cennik wydaje sie byc lepszy niz Ceneo to jednak ruch jest nieporownywalny. Radar jest darmowy wiec nie zaszkodzi.

Oczywista sprawa jest ze wiele pewnie zalezy rowniez od tematyki, poki sam nie sprawdzisz to sie nie dowiesz jak to wyglada w Twojej branzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności